Ramai Rupanya Yang Nak Berkenalan Dengan Mr. SLE! - Dayang Deno

15.2.13

Ramai Rupanya Yang Nak Berkenalan Dengan Mr. SLE!

Dah lama deno tak tengok keywords di nuffnang

apa keywords paling tinggi untuk minggu ni?


amboi.... carta paling atas tuuu...
ramainya nak berkenalan dengan bestfriend not forever deno tu... hihi..
bagus-bagus... lagi ramai lagi bagus kenal dengan mr. SLE tu.. ^^



p/s: jom kenal dengan mr.SLE di tab menu blog dayangdeno kat atas tuu.. jangan segan-segan ye... :)


6 comments:

  1. bagus jugak deno bila selalu kupaskan ttg isu sle tuh..baru orang luar tahu kann..info tuuu..

    ReplyDelete
  2. blog kak deno memang banyak informasi sle. daripada tak tahu apa-apa pasal sle, saya dah tahu macam-macam pasal sle lepas baca blog akak. :D

    ReplyDelete
  3. kena tahu juga pasal SLE ni. mana tahu ada di kalangan ahli keluarga kita yang terkena penyakit ni. cepat dapat dikesan :)

    ReplyDelete
  4. dah baca.. deno kuat!.. tabah hadapi semua masalah tu.. btw blog ni mmg berinformasi.

    ReplyDelete
  5. kena ambil tahu pasal SLE nie deno......

    ReplyDelete
  6. information pasl SLE mmg perlu dibgtau..penceghn tuk kiter bersme..thnks dik deno for sharing

    ReplyDelete