Segmen: Saya Nak "Up"kan Follower Sampai Tak Lalu Makan - Dayang Deno

17.2.13

Segmen: Saya Nak "Up"kan Follower Sampai Tak Lalu Makan

Haaaa... sampai tak lalu makan kauu.. hehe^^

kali ni deno ditag oleh REMY!

Copy this link : http://www.loogix.com/img/res/1/3/6/1/0/0/13610044742286496.gif


nak kena tag rakan-rakan nih :)
mari kita lihat siapa yang kena........
  • kakdysha
  • zakie
  • FD



33 comments:

  1. selamat bersegmen deno.
    dasyatnya sampai tak lalu makan. hehe.

    ReplyDelete
  2. mekasih deno...akhirnya deno siapkan jugak...... thanks for join...btw...semoga berjaya nanti.....

    ReplyDelete
  3. thx sudi join! senarai peserta dah update.harap singgah blog kwn2 yg lain ye..tahniah,blog Deno dah tersenarai dlm bloglist sy!

    ReplyDelete
  4. Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama, follow ;) #2082

    http://softness-self.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. dtg sini dr segmen sme :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    anis da lme follow sini :)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. singgh sini dr segmen yg sama done follow =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama ^^
    http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama..
    follow me back..^.^

    http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    Dah follow. ^0^

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. hye saya singgah

    http://dramaticyang.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen sama.. done follow...

    follow blik eh...

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen sama.. done follow...

    follow blik eh...

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama ^^

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html
    saya follower ke 2114

    ReplyDelete
  19. Hai , Mira join :D Jum singgah blog mira , like my fangpage and apa yg patut :) byebye

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. hai deno,nida dtg dri segmen ni lak... hehee.... :)

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yang sama .follow sini .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  25. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  26. Hye , thanks sudi singgah dan follow blog fiza :) . done follow back here . Feel free to visit n like bisnes page fiza yer di https://www.facebook.com/pages/SHafizas-Bawal-Collection/461440333917609 . banyak tudung bawal cantik2 :)

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  28. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  29. Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

    azuria dah follow #2256..kalau sudi,follow me back yea.. :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  30. Eraz datang melalui SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN.. Klik link INI untuk melawat Eraz semula..

    ReplyDelete