Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic - Dayang Deno

9.2.13

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

\
jom join dengan tekan banner :)

Okeh.. apit minta cerita pasal blog apit

apit memang awesome sebab apit adalah antara blogger yang sangat peramah dan kreatif!.. pastu blog apit jugak ada banyak tutorial yang banyak membantu kita dalam dunia photoshop, tutorial berkaitan blog dan pelbagai tutorial lagi... then, apit sangat murah hati selalu beri doodle free pada bloggers..  deno pun selalu jugak ke blog apit untuk tutorial doodle..hihik ^^

deno lukis doodle apit^^



p/s: jom join cepat-cepat sebelum 12malam ini :)


15 comments:

  1. comel...utk abg remy takde ker? he3..
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. @Remy hazza : hihi.. insyaallah.. nanti eh? :)

    @Nurul Faiz : thanks akak :)

    ReplyDelete
  3. Aida pun join segmen apit nie.. atototo.. comel lah doodle deno buat tu.. muka dia mcm tak bersalah je. hehe.. moga kita sama2 berjaya ditempatkan dalam bloglist apit :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  4. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen..dah tamat ke???

    ReplyDelete
  6. Ala..dah terlepas..kelmarin tak sempat bukak lappy..penat sangat..terus tido

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

    ReplyDelete
  8. singgah mmblas kunjungn sini dri semn yg sme jgk ::::D

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  9. Salam Perkenalan , datang dari segmen yg sama . Done follow here ^^

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah...done follow u back..

    http://eikorina.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  12. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete