Segmen

Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

February 26, 2013,26 Comments

klik banner untuk join^^

Perjalanan,,...

DayangDeno adalah nama pilihan untuk blog deno sempena nama deno sendiri.. deno mula berblogging pada 8 Febuari 2010.. Tujuan utama blog deno untuk berkongsi dengan semua orang tentang penyakit SLE, penyakit yang sangat-sangat rare.. dulu orang tak pernah dengar pun SLE, tapi sekarang ianya makin dikenali ramai..^^dan ringkasnya, blog ini tentang hidup deno

sebenarnya, banyak kenangan manis dalam dunia blogging ni... terlalu banyak! salah satunya ialah doa daripada semua kawan-kawan dalam dunia blog ini masa deno tenat di ICU pada tahun 2011.. terharu sangat-sangat dengan semua kebaikan korang.. :') alhamdulillah...

idola deno dalam dunia blogging? tentunya sahabat deno zaman sekolah dulu, gulagulaberacun dan cikyuyue.. sahabat susah senang deno sampai la sekarang.. deno bersyukur ada sahabat sebaik mereka.. :')


tag: cci n nieyxzha






p/s:  deno pernah jumpa blogger ammar dan kaklydia :)



You Might Also Like

26 comments:

  1. pernah jumpa tok ketuat jer...tu pun tak bertegur sapa..... main2 mata jer....afzalsukasuki.....

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ^_^
    Lama jugak dah berblogging ya :D

    ReplyDelete
  3. TQ join dear . . byk bersabar ek . . mudahan awk sembuh dr SLE tue ek . . Mai ada jgk bljr psal SLe tp blm pernah tgk pesakit yg mnghidap SLE . .

    ReplyDelete
  4. teruskan deno pok jeragang percaya bloging juga proses healing yang baik dan penenang jiwa juga...... subhanallah

    ReplyDelete
  5. good luck..bgus deno buat blog dn crite SLE..kak nad leh tau info psl penykit ni

    ReplyDelete
  6. dtg sini membalas kunjungan, slm kenal

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/kosong.html

    ReplyDelete
  7. salam deno..Selamat bersegmen ye..suka blog deno neh :)

    ReplyDelete
  8. Menulis jugak merupakan terapi yang baik untk minda kita kan . kita boleh luahkan apa yang kita rasa . Hope deno sentiasa sihat dan berada dalam perlindunganNya ..amin.

    ReplyDelete
  9. wahh..
    selamat bersegmen..
    peyakit SLE?
    serius xpernah dgr..
    ppe pon Alhamdulillah :)

    balas kunjungan n follow sini ^^

    ReplyDelete
  10. wah segmen lg ! tp cik anis tak berkesempatan nk join..hehe BW je ni

    ReplyDelete
  11. moga deno terus maju dalam blogging.. ^_^

    ReplyDelete
  12. akak lak pernah jumpa solihin dengan MyraJ je...hehe

    ReplyDelete
  13. Bangga tengok Dayang semakin maju dalam dunia blogging. Rajinnn sangat update. Ay ni dah jarang dah. Tak macam dulu. Keep it up dear. Ramai betul kawan dyg kat sini. Hehe muahh!

    ReplyDelete
  14. kita pun baru kenal di alam maya kan Deno..akak menyokong deno walaupun hanya di alam maya...yang penting deno sentiasa berfikiran positif..

    ReplyDelete
  15. lama jgk sudah berblogging nie yea
    sabar ...

    jom join contest di blog ena :)

    ReplyDelete
  16. teruskan perjuangan dik ye.. dan teruskan blogging ! akak sentiasa nak tengok lukisan deno yg cantik hehe :D

    ReplyDelete
  17. Ini first time rasanya saya singgah di blog ni dan tidak tahu tentang penyakit SLE ini. Mungkin selepas ini saya akan banyakkan kunjungan ke sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai penyakit SLE.

    Salam perkenalan dan selamat berblogging. Moga dengan cara ini boleh menenangkan fikiran deno. Kalau nak baca cerita macam mana saya start blogging, bolehlah ke link dibawah.

    http://amirofie.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    Done following your blog.

    ReplyDelete
  18. Moga tabah menghadapi sakit. suka dgn blog Deno ni. done follow dari segmen yg sama :)http://www.ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama, done follow you.

    tolong saya dekat sini boleh
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    ReplyDelete