Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

klik banner untuk join^^

Perjalanan,,...

DayangDeno adalah nama pilihan untuk blog deno sempena nama deno sendiri.. deno mula berblogging pada 8 Febuari 2010.. Tujuan utama blog deno untuk berkongsi dengan semua orang tentang penyakit SLE, penyakit yang sangat-sangat rare.. dulu orang tak pernah dengar pun SLE, tapi sekarang ianya makin dikenali ramai..^^dan ringkasnya, blog ini tentang hidup deno

sebenarnya, banyak kenangan manis dalam dunia blogging ni... terlalu banyak! salah satunya ialah doa daripada semua kawan-kawan dalam dunia blog ini masa deno tenat di ICU pada tahun 2011.. terharu sangat-sangat dengan semua kebaikan korang.. :') alhamdulillah...

idola deno dalam dunia blogging? tentunya sahabat deno zaman sekolah dulu, gulagulaberacun dan cikyuyue.. sahabat susah senang deno sampai la sekarang.. deno bersyukur ada sahabat sebaik mereka.. :')


tag: cci n nieyxzha






p/s:  deno pernah jumpa blogger ammar dan kaklydia :)



Previous
Next Post »

26 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
February 26, 2013 at 11:44 PM ×

pernah jumpa tok ketuat jer...tu pun tak bertegur sapa..... main2 mata jer....afzalsukasuki.....

Balas
avatar
admin
February 26, 2013 at 11:45 PM ×

Selamat bersegmen ^_^
Lama jugak dah berblogging ya :D

Balas
avatar
admin
February 26, 2013 at 11:49 PM ×

TQ join dear . . byk bersabar ek . . mudahan awk sembuh dr SLE tue ek . . Mai ada jgk bljr psal SLe tp blm pernah tgk pesakit yg mnghidap SLE . .

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 12:43 AM ×

teruskan deno pok jeragang percaya bloging juga proses healing yang baik dan penenang jiwa juga...... subhanallah

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 12:54 AM ×

good luck..bgus deno buat blog dn crite SLE..kak nad leh tau info psl penykit ni

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 8:17 AM ×

dtg sini membalas kunjungan, slm kenal

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/kosong.html

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 8:49 AM ×

salam deno..Selamat bersegmen ye..suka blog deno neh :)

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 10:06 AM ×

selamat bersegmen ya deno...

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 10:27 AM ×

Menulis jugak merupakan terapi yang baik untk minda kita kan . kita boleh luahkan apa yang kita rasa . Hope deno sentiasa sihat dan berada dalam perlindunganNya ..amin.

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 11:12 AM ×

teruskan berbloggin! :D

Balas
avatar
admin
KK
February 27, 2013 at 11:29 AM ×

wahh..
selamat bersegmen..
peyakit SLE?
serius xpernah dgr..
ppe pon Alhamdulillah :)

balas kunjungan n follow sini ^^

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 1:00 PM ×

wah segmen lg ! tp cik anis tak berkesempatan nk join..hehe BW je ni

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 2:02 PM ×

moga deno terus maju dalam blogging.. ^_^

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 2:16 PM ×

akak lak pernah jumpa solihin dengan MyraJ je...hehe

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 3:53 PM ×

SLE? xpernah dengar..huhu

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 4:50 PM ×

Bangga tengok Dayang semakin maju dalam dunia blogging. Rajinnn sangat update. Ay ni dah jarang dah. Tak macam dulu. Keep it up dear. Ramai betul kawan dyg kat sini. Hehe muahh!

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 5:28 PM ×

kita pun baru kenal di alam maya kan Deno..akak menyokong deno walaupun hanya di alam maya...yang penting deno sentiasa berfikiran positif..

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 5:50 PM ×

lama jgk sudah berblogging nie yea
sabar ...

jom join contest di blog ena :)

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 8:24 PM ×

teruskan perjuangan dik ye.. dan teruskan blogging ! akak sentiasa nak tengok lukisan deno yg cantik hehe :D

Balas
avatar
admin
February 27, 2013 at 8:51 PM ×

selamat bersegmen deno ^^
get well ya.

Balas
avatar
admin
February 28, 2013 at 8:29 AM ×

Ini first time rasanya saya singgah di blog ni dan tidak tahu tentang penyakit SLE ini. Mungkin selepas ini saya akan banyakkan kunjungan ke sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai penyakit SLE.

Salam perkenalan dan selamat berblogging. Moga dengan cara ini boleh menenangkan fikiran deno. Kalau nak baca cerita macam mana saya start blogging, bolehlah ke link dibawah.

http://amirofie.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Done following your blog.

Balas
avatar
admin
February 28, 2013 at 11:00 AM ×

Moga tabah menghadapi sakit. suka dgn blog Deno ni. done follow dari segmen yg sama :)http://www.ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Balas
avatar
admin
February 28, 2013 at 6:54 PM ×

dari segmen yang sama, done follow you.

tolong saya dekat sini boleh
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment