Sila Letak Link - Dayang Deno

23.2.13

Sila Letak Link

Biasanya...

sebelum approve komen, deno akan ke blog blogger yang komen di blog deno dahulu, barulah deno ke bloglist..

tapi yang menjadi masalah, bagi yang dah bertukar ke google+, deno tak dapat nak ke blog tuan empunya blog sebab tiada link

contoh :

link di wall google+ ni takde.. letak link ya teman-teman sayang... ^^\



p/s: deno belum buat google+


21 comments:

  1. yea, setuju dgn awakk.
    nak follow balik pun susah..

    ReplyDelete
  2. yup deno...remy bermasaalh dgn pembaca baru...kekadang nak pi blog dieorg...takde link.....

    ReplyDelete
  3. oooo... deno boleh check kat About. nanti ada link blog diorang

    ReplyDelete
  4. selalu jugak jadi msalah cmni.. nak BW pun susah dibuatnye..

    ReplyDelete
  5. err.. yg saya punya ada kot,,hehe (^___^)

    ReplyDelete
  6. Setuju2 :)
    Susah nak bw kalau link blog takde.

    ReplyDelete
  7. SLL JUMPA..DI BUTTON FOLLOWER PUN BYK..

    ReplyDelete
  8. kalau depa ubah setting kat G+ tu link depa keluar..tapi sebab tak setting betul2 tu yang jadi gitu..lagi satu biasanya jadi gitu sebab depa daftar je dengan G+ tapi tak jenguk pun G+ tu..kira macam terdaftar la..heheheh

    ReplyDelete
  9. oh ea? tak pe nanti saya tukar profile la. terima kasih

    ReplyDelete
  10. baiklah..akak letak selepas ini ye
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. itu la.penting letak link.kadang2 tu tercari2 dengan google blog tu..

    ReplyDelete
  12. hana dulu cmni gak. nasib ada org tegur. kalau x sampai skrang org xdatang ke blog.hehe

    ReplyDelete
  13. owh pttlah tiap kali nk sggh balas ke geng yg baru follow kite,lgsg xda link.baru2 ni akk buatkan blog utk ofcemate dia plk mmg dh aktifkan google circle.

    trs terpinga2 knpa gambar profile tu xda link mcm yg biasa.mmg kn gi 'about' mcm kak mia tu ckp huhu(rindu setting blogger yg lama)

    ReplyDelete
  14. Adakah itu juga terjadi kepada saya?

    Dtg la be blog saya Deno
    http://cinta25hb.blogspot.com
    hihi

    ReplyDelete
  15. akak punye ade x ? bile deno nk buat google+ :D

    ReplyDelete
  16. google + x best..huhu..

    ReplyDelete