Apabila Mama Takde... - Dayang Deno

11.3.13

Apabila Mama Takde...

Photo: ლ Mℯℛი ლ
:D

apabila mama takde, papa pula mencari idea supaya anak minum susu..
gambar ni terjumpa di fb.. hehe... rasa lucu pula gambar ni ^_^


p/s: susu ibu adalah terbaik untuk bayi.. *tiba-tiba cerita pasal susu ibu pulak! hehehh


13 comments:

  1. hahahahaha guling guling nengok gambor ni.. sabor jelah si anak oi.. ni dah kes darurat ni haha

    ReplyDelete
  2. he he he...kekreatifan seorang papa...

    ReplyDelete
  3. eheheh, chomel je papa die tu, lawak laa gmbr neh. :D hihihi

    ReplyDelete
  4. lucunya foto ni. nape lah mamat ni x bagi susu dutch lady ke? cian kat anak dia..

    ReplyDelete
  5. hehehe...salah satu cara nak kasi susu kalau baby tak pernah berenggang dengan mak dia

    ReplyDelete
  6. SEPATUTNYA DIA MODIFY LAGI GUNA PUTING SUSU, BARU REAL ANAK NAK MENYUSU.. :)

    ReplyDelete