Bersantai Berdonut - Dayang Deno

9.3.13

Bersantai Berdonut

Kakak deno balik cuti hujung minggu...^^

tengahari tadi keluar bersama-sama kakna, bersantai di Big Apple


kami hanya pesan donut Ono Oreo dan Ice Berg... sebiji seorang dah cukup untuk deno dan kakna.. setiap satu kami bahagi dua.. pekerja dah siap potong dua.. kami basahkan tekak pula dengan air Apple Tea.. 

donut dengan topping kami tak makan banyak, cepat muak^^



p/s:  walau bagaimana moden pun donut dengan perisa dan topping yang beraneka jenis, deno suka donut klasik bersama gula halus yang dijual di kampung, buatannya yang tradisional membuatkan kita tak lupa keenekannya.. betul tak?^_^


23 comments:

  1. betul-3 . sedap oo makan donut bergula halus (y) baru semalam makan :p btw , happy weekend :)

    ReplyDelete
  2. aish....macam sedap aje donut tu....=D

    ReplyDelete
  3. donut klasik.. satu-satunya kuih yang takkan mampu dimakan pada bahagian tengahnya :D

    ReplyDelete
  4. Betul2 ;D Sedapppp pulak big apple diatas ni ^_^

    ReplyDelete
  5. kuih tradisi mmg palin tip top..hehe

    ReplyDelete
  6. btul tu deno...donut tradisional tu lah yg terbaekkkkk

    ReplyDelete
  7. Anak saya selalu mintak donat bib apple ni..
    Last sekali saya belikan donat dari gerai menjual kuih-muih..

    ReplyDelete
  8. suka yg kacang.. hehe, big apple yg besar =)

    ReplyDelete
  9. Dulu suka donut tapi bila dah jadi ayah kpd anak2 takut pula nak makan yg manis2 selalu....

    ReplyDelete
  10. Lor..dia pegi giant kt..kite pegi giant g.badak..kalau tak jumpe td..huhu :p

    ReplyDelete
  11. Aaaarghhh....! Sedap nyer.. Lama sngat x makan sejak abiz SPM nie. Pyah betol nk jmpa big apple kat KL nie.. Some places jer ada.. Huhuhuu.. :'( Kempunan nk mkan..

    ReplyDelete
  12. donut ice berg? dasyat sangat nama dia.hehe

    ReplyDelete
  13. dapnya donut tuhh.. nyum.nyum.

    jom join giveaway!
    http://myartcrafting.blogspot.com/2013/02/newbie-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. arituh baru mkn donut..sedapnya..

    ReplyDelete
  15. seketul pun dah kenyang...remy suka yg byk cheese tu.....

    ReplyDelete
  16. Donat yg asli memang lebih enak :)

    ReplyDelete
  17. wat lapar jer tengah-tengah malam nie...nasib baik kita diet....hu hu hu..

    ReplyDelete
  18. donut kampung lagi sedp..sebb donut big apple cept muak

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum deno! :)

    blogwalking sana sini lepas tu terjumpa blog deno, nice blog! teruskan menulis..

    salam perkenalan dari bumi amerika :)

    saja je nak tambah2 kenalan...hehe

    ReplyDelete
  20. yeahhh betul..setuju seratus peratus! huhuhu..sep sikit..
    daripada Arkitek Hati

    ReplyDelete