Buat Apa Tuuu...? - Dayang Deno

11.3.13

Buat Apa Tuuu...?

Santai-santai petang ni kan...

deno nak teka ni.. lihat gambar anak buah deno kat bawah ni...


cuba teka....
apakah budak dua orang ni buat? fokus betul ..
sampai cikcu ni amik gambar pun taksedar.....


p/s: teka cepat! siapa dapat teka paling awal dan paling tepat akan dapat hadiah topup RM5 dari deno... jawapan detail tau^^ tinggalkan jawapan di ruang komen ya... :)

17 comments:

  1. baca surat khabr? buat homework? main dgn kitten??? hehe.. tak ada clue ka Deno? hehe

    ReplyDelete
  2. tengah main game kot

    salam dayang deno...akak datang jengah deno kat sini...tq deno sudi komen kat blog akak...

    ReplyDelete
  3. maen agry bird kat iapd,,,, tol tak ?? hehehe

    ReplyDelete
  4. maen agry bird kat iapd,,,, tol tak ?? hehehe

    ReplyDelete
  5. maen game kot...hakhakhak!!!!

    ReplyDelete
  6. selalu kalau budak2 focus macam tu sebab main iPad atau tab. hehe :D

    ReplyDelete
  7. tengah main game di handphone/ipad hehe

    ReplyDelete
  8. Sdg bincang tarikh hari pertunangan kot....

    ReplyDelete
  9. alaa... cm susah ja.. tapi nak try gak.hehe

    2 org budak tu tengah main game di Ipad

    fuhh.. betul x?

    ReplyDelete
  10. mesti sedang tekun mengadap tab kan..hehehe

    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete