Deno Dapat Kejutan! - Dayang Deno

10.3.13

Deno Dapat Kejutan!

Deno dapat kejutan!
wayar sterika macam dah tak berapa elok...

tadi lepas gosok baju, tangan deno gatal nak sentuh wayar bahagian dalam yang terkeluar sikit.. konon nak baiki tapi lupa nak tutup suis.. deno pegang dalam 5 saat.. bzzzzZZZZZZZZ!!!!

deno terkena kejutan letrik! sakitttt..... rasa sakit tu sampai satu lengan... dalam 15 saat baru hilang perlahan-lahan rasa sakit tu.. fuhhh, nasib baik tak hangus muka.. 



p/s: berdebar sekejap! hehe ~



26 comments:

  1. uish, bahaya betul. macam betul ke bohong pula. hehe

    ReplyDelete
  2. ecah pon penah jadi gituh..tapi wayar mesin basuh..blur kejap....nasib baik tak serius kes deno ni..

    ReplyDelete
  3. Saya dulu pernah jugak terpegang wayar elektrik yang belum off suisnya.. Haha. Nasib baik takde apa2 berlaku.. Serammmmm ;D

    ReplyDelete
  4. haha, kelakar je..
    nasib baik akak tak apa²..

    ReplyDelete
  5. Lain kali adik hati-hati...bahaya tau

    ReplyDelete
  6. fuishh ! mesti trauma kan ? bengkak tak ?

    ReplyDelete
  7. uish .. bahhaya ni.. nasib baikk x jd apa2.. mama penah kena beberapa Kali.. mmg sakit woo

    ReplyDelete
  8. mesti rambut terangkat..hu hu hu..nest time be carefullll...

    ReplyDelete
  9. Huhu..sepraisssss....saya pun pernah try nk usik wayar seterika yg dah terkeluar dari kulitnya..pastu..bzzzzzzzzzzz.....merasa..hihi

    ReplyDelete
  10. nini pernah kena...tapi sat je la, sebab cepat je tarik tngan tu...

    ReplyDelete
  11. Lain kali hati-hati tau.bahaya tu

    ReplyDelete
  12. Aduh..sakit tu deno..lain kali hati-hati ye

    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. baru je ptg semalam tengok ulangan fear factor selebriti. ( kena current )

    mmg sakit bila kena kejutan elektrik. apapun, nasib baik kak deno x pape. ^^

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah takde ape ape..next time kene hati hati..check dulu wire tu..kalau jadi camtu..seal tu mane yang terkeluar tu..ok?

    ReplyDelete
  15. JR pun pernah kena kejutan semasa perbetulkan TV tapi terlupa tutup suis. Memang kebas hampir seminggu, nasib baik Allah masih beri peluang hidup...

    ReplyDelete
  16. nasib baik tak serius...kalau tak masuk spital lah deno.....

    ReplyDelete
  17. masyaallah.. bahaya tu.. alhamdullilah tak jadi perkara yg tak diingini..

    ReplyDelete
  18. bahaya..kak mv selalu kena..takut

    ReplyDelete
  19. SAYA PERNAH KENA KEJUTAN ELEKTRIK, MEMANG TERKEJUT..

    ReplyDelete
  20. bahaya tu..akk pun da pernah kena..

    ReplyDelete
  21. pndainyerla dak ni..hehe..nsib sekejp..tu pun dh kebas..lain kali jngn sentuh ape2 yang rosak dan bahay

    ReplyDelete