Dinner Simple Pun Kenyang ^^ - Dayang Deno

11.3.13

Dinner Simple Pun Kenyang ^^

Dinner tadi..

hanya koko krunch + susu dutchlady
walaupun simple tapi kenyang! betul... tak tipu..:)



p/s: kadang-kadang selera makan melarikan diri ke arah makanan simple macam ni.. haha ~



14 comments:

  1. kadang-kadang bila tak lalu makan, akak pon makan ni..ingat time pregnant Raisya haritu...nasik tak lalu..makan ni dengan roti jer..huhu

    ReplyDelete
  2. samelah kite. ini plng mudah dn cepat dn kenyang. hihi

    ReplyDelete
  3. BK makan cornflakes je xxd susu pon kenyg dah

    ReplyDelete
  4. kenyang sekejap je kot..cepat lapar makan bende camni..hihi

    ReplyDelete
  5. simple. mengenyangkan. memberi tenaga.

    ReplyDelete
  6. makan koko krunch je memang kenyang :D

    ReplyDelete
  7. mmg sedap..ank2 suka sarapan pg mkn ni la..

    ReplyDelete
  8. simple tp berkhasiat sangat...

    ReplyDelete
  9. hehe sometimes x lalu nak mkn nasi for dinner. prefer snack hehe.

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. alhamdullilah rezeki juga tu... tq ke blog KA, done follow sini juga

    ReplyDelete
  11. memng mengenygkn..akk pnh makan mcm ni buat sahur mse kat kampus

    ReplyDelete