Dressing Deno Macam Mana? - Dayang Deno

8.3.13

Dressing Deno Macam Mana?

Semalam deno ada beritahu kan...
deno dressing... resultnya clean dan clear...

ini buktinya! ^_^


biasanya sebelum jumpa doktor, nurse akan tengok pesakit dressing ...
ada juga orang yang buat salah... bila salah mudah kena infection! penting tau buat dengan betul.. sebab itu la nurse mesti tengok^^

*nak tahu apa itu dressing? klik SINI ya... 


p/s: ada berita gembira nak kongsi nanti :)


19 comments:

  1. bagus deno! lawo tulisan dok :)

    ReplyDelete
  2. i just read an article about you. SLE. first time tahu disease ni. What ever it is, Allah knows what His servant capable of. But deno still live like a normal people :) with disease or without disease, We will always be normal in front Allah.

    ReplyDelete
  3. @zaza nizam : terim kasih^^ tulisan nurse-kakna :)

    ReplyDelete
  4. @hamka : thanks :)

    @Papa Mifz : ha'ah.. tulisan nurse:)

    @Noor Atikah Ramli : nanti.... hehe

    @Sally Yatiey : terima kasih! ^^

    ReplyDelete
  5. woah, boleh train pesakit lain ni. hehehe :D

    ReplyDelete
  6. tlisan nurse selalunya memang lawo2...tulisan doktet je huduh.. :p

    ReplyDelete
  7. Akak tak pernah buat dressing.tak boleh nak bayang.

    ReplyDelete
  8. bagus deno ni...tak susah hati doktor..:)
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. good deno!chaiyok..hehe tetiba..:)

    ReplyDelete
  10. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  11. dressing2 ni macam pakai baju plak..hehe

    ReplyDelete
  12. Tulisan nurse tu menampakkan dia seorang yg tertib...begitu ke???

    ReplyDelete
  13. baiklah kalau begitu beritanya.. dressing, sat nak baca nanti pe dressing tu :)

    ReplyDelete
  14. terbaik lah deno....dah pakar....

    ReplyDelete
  15. kalo wat betul2 xdela kne jangkitan kan..deno kne selalu berhati2

    ReplyDelete
  16. wah... awk nurse ke... bestnye... suka tgk org kje kat hspital ni...

    ReplyDelete