Hospital Berhantu? #2 - Dayang Deno

12.3.13

Hospital Berhantu? #2

Lupa nak sambung cerita deno hari tu...

ini sambungan cerita deno...


macam yang deno cerita kan.. tapak kaki kanak-kanak tu berada di dinding bahagian atas dekat dengan  syiling.. memang la pelik kan, macam mana boleh ada kat atas tu..

kalau korang tengok pun hairan macam mana ada tapak kaki budak tempat tinggi macam tu.... deno pernah tanya nurse, macam mana ada tapak kaki tu.. nurse beritahu dulu tak ada, tiba-tiba je tapak kaki tu muncul...
deno memang rasa seram, lagi-lagi nak tidur malam terpandang tapak kaki budak yang ada kat situ..

masa tu, susah nak tidur sebab selalu fikir yang bukan2.. takut ada hantu budak tidur kat sebelah la.. takut ada hantu budak nak berkawan la.. ya la, masa tu deno budak lagi, umur pun baru 10 tahun.. memang la penakut!

sampai sekarang ni, deno terfikir... tapak kaki kanak-kanak manakah yang berada di situ...? 



p/s: adakah tapak kaki itu, tanda dia nak beritahu kewujudan dia... rasa seram bila ingat balik rupa tapak kaki tu... rasa berdebar pulak tiba-tiba.. erk



22 comments:

  1. Serammmmnya..
    Kenapalah agaknya..

    ReplyDelete
  2. jeng2...tgggu selepas iklan berbayar ni hehehe

    ReplyDelete
  3. seram je dengar citer deno.mesti sampai skang masih nak tahu apakah yang sebenarnye kan.

    ReplyDelete
  4. seram aih..tapi makhluk tu mmg kdg2 saje usik kita. bagi kita takut dia.

    ReplyDelete
  5. hi deno...done follow ..

    wahhh seramnya...confirm ayat alquran pasang sepanjang malam :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan....macam pernah dengar jer citer berhantu nie...

    ReplyDelete
  7. deno baik sebab tu dia nak kawan..hee

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..follower baru di sini..hi..

    ReplyDelete
  9. Arini singgah dari review blog PCL.. =D

    ReplyDelete
  10. biasa kalau benda mcm ni dia just main2 jer..kalau nak kacau dia akan muncul depan kita

    ReplyDelete
  11. TERJAH KE SINI DARI BLOG PCL.. :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum deno...seramnya baca...:)

    ReplyDelete
  13. alamak seram lah pulak !

    ReplyDelete
  14. Deno jangan biarkan hidup anda diselebungi misteri..hehe..banyak2kan ingat Allah..nescaya mereka2 tak akan ganggu.. hehe :)

    ReplyDelete
  15. serammmm ... eh , tak de jawapannya ?? alaaaa ....

    ReplyDelete
  16. Seram nye.jm join sgmen http://izza-sakura.blogspot.com

    ReplyDelete