Jawapan Teka :: Buat Apa Tuuu? - Dayang Deno

11.3.13

Jawapan Teka :: Buat Apa Tuuu?

Deno ada teka gambar petang tadi

apa anak buah deno buat?

jawapan :
main game di handphone!

jom tengok.. hehe...

pemenangnya?

sebenarnya ramai yang jawab betul... tapi deno nak yang tepat atau hampir tepat.. dan deno ternampak mak dara ada perkataan "main game" dan "handphone"

walaupun makdara agak lewat meneka, tapi jawapan mak dara ada seperti yang deno nak.... jadi pemenangnya ialah makdara! tahniah! ^_^




p/s: yang tak berjaya jangan risau.. nanti ada lagi next time  :)


9 comments:

  1. Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! tankiuuu tankiuuuuuu terima kasih dah lama tak jadi pemenang .. teruja benor mak mlm ni uolsssssssss hehehehe...tankiuu Denooooooo :)

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah Mak Dara :D
    kusyuk betul budak2 tu ye main phone

    ReplyDelete
  3. pcl tak sempat nak terjah blog deno..bz skit, melepas...dah tau jawapan tu..

    p/s ; anyway by today pcl akn publish review pasal blog deno, tggu tau @11am .

    ReplyDelete
  4. BUKAN MAIN KUSYUK LAGI MAIN GAME.. :)

    ReplyDelete