Layan ...

Layan Transformers2 @ tv2


bila tengok cerita ni, teringat pula masa deno ke USS pada tahun lepas.. masuk dalam Transformers The Ride tuh.. perghh.. serak suara menjerit!

okeh..
jom layan Transformers! ^_^


p/s: jika masuk Transformers The Ride sila jangan pejam mata sebab nanti boleh tengok Autobot berlawan dengan Dicepticon semasa selamatkan kita.. :) *deno terpejam mata part jatuh dari bangunan tingi... rugi betul tak dapat tengok bumblebee datang selamatkan :p



Previous
Next Post »

11 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
March 24, 2013 at 12:02 AM ×

Tak pernah sampai uss..huhuhu

Balas
avatar
admin
Sop
March 24, 2013 at 12:31 AM ×

teringin nak tgk..
anak2 mesti suka :)

Balas
avatar
admin
Sop
March 24, 2013 at 12:32 AM ×

wah teringin nak gi
anak Sop msti suka

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 1:18 AM ×

Wahhh...lama tak pegi USS

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 1:53 AM ×

bumblebee :)
owhhhh heee..

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 8:34 AM ×

tak pernah sampai USS . USJ (universal studio japan) pernah la ^^

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 3:19 PM ×

terlayan jgk kat tv2 citer ni semalam..

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 4:13 PM ×

hehehe akak pun layan...memang seronok..

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 6:17 PM ×

mcm best je cite deno ni

Balas
avatar
admin
March 25, 2013 at 12:01 PM ×

SAYA JARANG LAYAN MOVIE MOVIE NI.. :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment