MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

klik banner

Meletup gitu tajuknya! deno ditag oleh kakmia dan SBK banyak hadiah dalam segmen ini! jom kita lihat sponsor-sponsornya :






p/s: harap2 bertuah kali ini ^_^


Previous
Next Post »

12 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
March 23, 2013 at 2:38 PM ×

wah,, nk join gak,, hehe

Balas
avatar
admin
March 23, 2013 at 10:14 PM ×

gud luck n allthe best!!!huhuhuh!!!

Balas
avatar
admin
March 23, 2013 at 11:08 PM ×

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 11:06 AM ×

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck deno

Balas
avatar
admin
March 24, 2013 at 5:47 PM ×

gud luck...jemput singgah dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
March 26, 2013 at 9:18 AM ×

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
March 26, 2013 at 11:36 AM ×

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
March 26, 2013 at 12:23 PM ×

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Balas
avatar
admin
March 26, 2013 at 2:46 PM ×

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...

ermm deno pun jadi penaja..

http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
March 26, 2013 at 8:58 PM ×

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
March 31, 2013 at 6:59 PM ×

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Balas
avatar
admin
April 4, 2013 at 3:39 PM ×

Hai deno.. aida baru je berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment