Saya Makin Sihat :) - Dayang Deno

19.3.13

Saya Makin Sihat :)

Alhamdulillah...

Deno dah makin sihat :)

emm..deno rasa deno jadi tak sihat sebab kat rumah ramai orang tak sihat.. adam khaleef demam dan selesema, abangngah batuk dan sakit tekak.. mungkin deno terkena tempiasnya..

bimbang juga jadi macam tahun2 yang lepas sampai masuk wad.. erk! minta dijauhkan! mujurlah tak sihat deno ni tak melarat..  sebenarnya semalam lagi nak datang sini, tapi bila dah tak berapa sihat... bos besar dan mem besar kat rumah tak bagi mengadap laptop.. asyik lampu merah je...


hari ni dah dapat green light! hoyeah!^^

deno nak ucapkan terima kasih banyak-banyak buat semua yang mendoakan deno.. alhamdulillah, hari ni dah makin sihat :)

deno nak banyar hutang ni... ramai lagi yang belum deno balas kunjungan


insyaallah deno terjah sorang2 nanti... ^_^



p/s: bersiap ke hospital pula ni... huh! malasnyaaa......


27 comments:

  1. alhamdulillah..syukur deno dh semakin chat..so rajin2 mkn ubat..rajin2 segala2 la ye... :)

    ReplyDelete
  2. Baguslah kalau semakin sihat ^_^ hee.

    ReplyDelete
  3. moga deno cpt2 sihat k. tamo mls2 g spital cpt ... hehehh

    ReplyDelete
  4. byk nye komen, hehehe... bnyk la blog yg deno nk pegi guling2.. hahaha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...seronok bile dgr deno sihat;)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah . banyaknya awaiting comments ! untungg >.<

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. deno dah sihat :) suka aida mendengarnya.. cuaca barangkali tu kan? aida pun baru je baik dari demam.. Take care ya deno :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Deno semakin sihat. Semoga bertambah sihat lagi di masa depan...

    ReplyDelete
  9. banyaknya komen! hehe. alhamdulillah deno makin sihat

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah sihat dah kan..hehe..sekarnag ni musim panas..pstu kadang2 hujan kena jaga2..

    ReplyDelete
  11. syukur... semoga deno sihat sentiasa....

    ReplyDelete
  12. moga deno sembuh seperti sediakala...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...lega bila tgk deno dah sihat..... jaga diri elok2 tau!

    ReplyDelete