8am @ Hospital - Dayang Deno

15.4.13

8am @ Hospital

Wahhhhh...

awal pagi nak ke hospital berjumpa dengan drakula...

hehehhh... blood test lagi!
minggu lepas baru je kena.. ini kena lagi....!


p/s: sebelum 8pagi mesti ada di hospital.. harap-harap senang la darah diambil^^


12 comments:

  1. Awal betul, takpe lah nak buat mcm mana sabar je dgn dugaan. Semoga dipermudahkan urusan inshaa Allah

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan urusan Deno pagi ne..

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya baik2 sahaja...;)

    ReplyDelete
  4. Blood test ni untuk apa Deno? Take care ya

    ReplyDelete
  5. kay kalau kena amik darah..waktu dia cucuk pandang tempat lain buat muka bajet2 cool.haha

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan urusan ye :D

    ReplyDelete
  7. hrp segala urusan berjln dgn baik :)

    ReplyDelete
  8. harap2 semua berjalan lancar deno utk yang akan datang jga.hehe

    ReplyDelete
  9. drakula ? huhuhuhu,, smoga semuanya ok kak deno :)

    ReplyDelete
  10. Menakutkan pula gambar ni ;) hee
    Semoga berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete