Crash!!! - Dayang Deno

11.4.13

Crash!!!

Google chrome tadi ada masalah..

tak boleh nak buka =_=
pelik sangat.. banyak kali klik pun tak keluar..
tanya kakak deno, miss DO.. katanya mungkin google chrome crash!

deno buat macam miss DO beritahu...

1 - uninstall google chrome di control panel
2 - install kembali "chrome installer" by using IE

deno cuba dan akhirnya dapat buka!
phewww... lega :)



p/s: google chrome da fastest^^



10 comments:

  1. My GC always crush the video that I loaded, but it's still better than my other's browser which is why Im still using it.

    ReplyDelete
  2. Hi dear!
    How are you? It's been awhile since I visited you. hope everything is okay :)

    ReplyDelete
  3. So far tak pernah lagi google chrome crash ;)

    ReplyDelete
  4. Nasib baik Google Chrome saya boleh buka , hehehehe

    ReplyDelete
  5. slalu jgk mcm tu. IE tu apa? maaf sya ni lembap bab IT. hehe

    ReplyDelete
  6. fatin plak selalu, Opps Google Chrome could connedt bla bla bla,geram gile klo ime ni

    ReplyDelete
  7. BOLEH INSTALL ONLINE KE? SAYA TAK TAHU.. SAYA GUNA IE JE..

    ReplyDelete
  8. tak pernah lagi PM alami masalah google chrome crash nih...

    ReplyDelete
  9. FD tak pena kena lagi masalah macam tu. nasib baik okay je. memang suka guna chrome, senang :D

    ReplyDelete
  10. dah banyak kali kena..last2 guna mozilla ja..hehe..

    ReplyDelete