Demam Kerana Cahaya Matahari - Dayang Deno

15.4.13

Demam Kerana Cahaya Matahari

Awal pagi dah tercegat di hospital

alhamdulillah, senang pula darah keluar hari ni...tadi pakai butterfly needle warna hijau.. paling kecil! 

balik dari hospital dah tengahari tadi... selepas 2-3 hari hujan, hari ini cuaca sangat panas! deno berjalan meredah cahaya matahari ke kereta.. dalam 30 saat kot deno berjalan, sekejap je...

dan akibatnya demam.... inilah akibatnya degil taknak pakai payung... heheh :p


p/s: baru je lepas makan penadol^^


12 comments:

  1. SALAM DENO...
    SEMOGA CEPAT SEMBUH

    ReplyDelete
  2. take care and get well soon deno...

    ReplyDelete
  3. Malaysia is one of the worst global warming affected x(

    ReplyDelete
  4. maisara pun demam sekarang nih..

    ReplyDelete
  5. alaaa...kesiannya deno
    jgn lupa mkn ubt lagi tau! takut malarat pulak..

    sini pun cuaca agak panas, dlm opis pon` boleh terkena bahang..huhu ada aircond pun xrasa..uwaaaa..

    ReplyDelete
  6. take care Kak Deno :) jangan buat kerja banyak sangat tau.. rehat

    ReplyDelete
  7. Datang mengunjungi blog sahabat,..... semoga tambah blog semakin ramai dan semakin banyak orang yang mengomentari :)

    ReplyDelete
  8. saya baru je nak baik demam....cuaca tak menentu sekarang ni..jaga diri elok2 ya

    ReplyDelete
  9. Sembuh cepat tau ! Kena lawan penyakit hehe.

    #dina tak demam . Tapi kemungkinan AKAN demam sebab tadi baru lepas redah hujan waktu nak balik rumah daripada sekolah.

    ReplyDelete