Diskaun 15% Daripada Tudung2u Khas Untuk Anda Semua!

April 05, 2013,18 Comments

Diskaun!

Bila dengar perkataan DISKAUN mesti semua rasa teruja kan? deno pun teruja!
Untuk pengetahuan anda semua, Tudung2u (Tudung online terbesar di Malaysia) ada menawarkan DISKAUN 15% hanya untuk pembaca blog DayangDeno! bertuahnya korang! ^_^

okeh.. jom kita lihat antara koleksi tudung yang gorgeous di Tudung2u..!

Tudung Bawal Plain Kangaroo
- RM5 RM8

               Tudung Bawal Jari Hantu               Tudung Bawal Batu
                     - RM18  RM25                             - RM45  RM68

            Selendang Butterfly Ropol    Selendang Panjang Depan Dalam 2 Colour
                   - RM38  RM50                                - RM38 RM52

Topi Bunga 
- RM45

haaaaa..... semua cantik kan? ada pelbagai lagi pilihan warna dan jenis tudung yang cantik-cantik dengan harga yang murah di Tudung2u..! untuk mendapatkan DISKAUN 15% semasa pembelian nanti .. anda letak kod baucer 

DYG2013
 (kod ini hanya sah sehingga 30 APRIL 2013)

secara automatik anda akan mendapat DISKAUN 15%! tapi hanya dengan menggunakan KOD DYG2013
jadi... tunggu apa lagi?

marilah memborong tudung di



happy shopping ladies!!! :)



p/s: cepat sebelum 30 April 2013! Dapatkan diskaun dengan menggunakan kod baucer DYG2013                           


You Might Also Like

18 comments:

  1. wah comel2 :D tambah comel kalau abang yang pakai kahkahkah :D

    ReplyDelete
  2. cantik tudung2...tu akak suka tudung bawal batu tu...

    ReplyDelete
  3. tak boleh beli tudung dah sebab bulan lepas shopping tudung giler2..suami kata..cuti beli tudung untuk 3,4 bulaN HAHAH..

    ReplyDelete
  4. Dengar diskaun terus teruja.. cecepat jari click link tudung2u. haha.. nak cuci2 mata sat.. kot2 lah berkenan boleh guna code deno tu kan? hehe.. thankz deno kasi diskaun gitu. :)

    ReplyDelete
  5. wahh besnyeeee dpt diskaun !! cun2 laks tuu :D

    ReplyDelete
  6. wahh..cantiknya tp duit loan xmasuk lg..uhuuu

    ReplyDelete
  7. ciksu pon ada dapat gak..

    menarik kan..

    * ye ke, deno pon ada amik asid folic juga ye.nway take care ye dik

    *selalu buat rawatan kat na?

    ReplyDelete
  8. pasti mendapat sambutan nanti nih...

    ReplyDelete
  9. Wah! Bestnye dpt sponsor post.. ^^♥

    ReplyDelete
  10. Wow,..semuanya cantik, rambang matalah pula!! :)

    ReplyDelete
  11. pantang nampak diskaun... terus cepat2 buka entri ni....

    ReplyDelete
  12. Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

    ReplyDelete