Gadis Misteri 3 Tahun - Dayang Deno

8.4.13

Gadis Misteri 3 Tahun

klik banner

senang je.. kita perlu lukis watak macam banner di atas (rambut hitam, baju kuning dan skirt merah)  mengikut kreativiti dan stylee masing-masing... senang kan? okeh, jom lihat hasil daripada deno.. 

harap amna suka! ^_^



p/s: semua peserta akan dapat hadiah.. best3 :)


26 comments:

  1. wahhh...nice la...cik siti tak pandai lukis...kalau lukis orang lidi boleh la...hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh wish u luck deno comel doodle tu ^^

    #ni kalau nobita nmpk x jadi dia nak tackle sizuka lagi he3...

    ReplyDelete
  3. pandainyer dino lukis...cute sangat...good luck k...

    ReplyDelete
  4. wow sangatlah misteri...agak2 dia belajar buat flying kick tu dr sape yerk..ehehe

    ReplyDelete
  5. AWAK BUAT CANTIK.. TENTU MENANG..

    ReplyDelete
  6. AG singgah...thanx follow AG..da follow balekk =)

    ReplyDelete
  7. dah mcm amoi..seriou lawa..good luck

    ReplyDelete
  8. waa cantiknyaaaa....

    eka tak reti nak lukis2 gini.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Thanks for the follow, yours are cute as well.

    ReplyDelete
  10. hi deno..camner u lukis tu?guna apa yer?nk join jgk kalau blh..hehe

    ReplyDelete
  11. Auww comel la kak Deno.. harap sangat2 kak Deno menang, Amin.. :)

    ReplyDelete
  12. alaa deno..i tak teror guna tools tu ler..ape kate wat satu entry tutorial camner nk guna tools tu..blh la ek..hehe..

    ReplyDelete
  13. pehh. cantik nye doodle nie... :D. suke sangat....

    ReplyDelete
  14. ololoooo , comelnyaa ! btw , goodluck kak !

    ReplyDelete
  15. pergh pergh perghhhh :D ngorat sikit dekkkk hahaha

    ReplyDelete
  16. Slm.. tolong beri semula nama dan alamat ke emel amna_sya@yahoo.com. Atas sbb2 tertentu, email yg dulu da hilang. minta maaf :)

    ReplyDelete