Mengganggu Tak?

April 12, 2013,16 Comments

Deno nak bertanya pada korang semua...


dengan tab menu baru sebelah kiri blog deno ni... 
mengganggu tak korang baca entri? 



p/s: mengganggu tak?

You Might Also Like

16 comments:

  1. xmenganggu pun.:)
    dia mula tutorial dah. hehe

    ReplyDelete
  2. Tak ganggu langsung ;) Lebih kemas dan menarik ^_^

    ReplyDelete
  3. kalau pengguna laptop memang tak mengganggu langsung... boleh baca dengan tenang je. Tapi kalau gune android macam phone, tablet memang mengganggu.. hehehe *ade pengalaman*

    #tapi takpe.. cantik jugak! maaf kalau terasa ye akak. =DD

    ReplyDelete
  4. tak ada menganggu pun..hehe..bila baca2 kita tak perasan benda tu kat kiri

    ReplyDelete
  5. Ada kena sikit entry menu tersebut. boleh scroll tp cam mengganggu
    kalau netbook mungkin lg byk makan entry sbb screen lebih kecil. sop screen 12"

    ReplyDelete
  6. tak ganggu pon,tp lebih okay dripada sebelum ni,sbelum ni kan kak deno letak kat sidebar.

    ReplyDelete
  7. Rasanye x.. Nani nk buat jgk mcm deno dlu tp xlepas. Last buat biasa je. Nnti wat la tuto deno..

    ReplyDelete
  8. x ganggu pon..kemas jer..heheheh...don't worry...slamat berblog!!!

    ReplyDelete
  9. SAYA DAH BACA KOMEN2 DI ATAS. TAPI PADA PERIBADI SAYA IANYA MENGANGGU.

    TAPI TAK KISAHLAH, ITU HAK AWAK KAN.. :)

    ReplyDelete
  10. Lebih kemas rasanya.. tak menggangu.. senang orang nak cari.. just tekan link ajee..

    ReplyDelete
  11. bolehlah..
    tak mengganggu pun..:)

    ReplyDelete