Menyiapkan Tempahan - Dayang Deno

11.4.13

Menyiapkan Tempahan

Petang.. dalam pukul 3pm deno sampai di rumah dari hospital...

penat ... balik rumah rehat sekejap lepas tu sambung tempahan header.. nasib baik semalam doodle dah siap.. 8pm tadi deno dan ma hantar abah pula ke stesen bas, abah ke JB

makan-makan.. balik sambung lagi buat header.. 

deno "zero" tentang photoshop.. jadi agak lambat buat header tu, belajar daripada tutor2, alhamdulillah boleh juga buat... akhirnya pukul 1am tadi siap juga header tu.. header simple saja, belum expert :p

nanti kena belajar banyak lagi guna PS.. ^_^

oh ya.. inilah doodle yang deno siapkan semalam untuk header tu .. doodle M.A. ~


p/s: esok ada cerita deno di hospital ^_^



27 comments:

  1. ayoo..deno ni lasak juga ea..hehe.balik hosp terus siapkan order..hehe.. pastu hantar parents lagi..huhu..ffuh...kita buat header guna gimp n photoscape ja photoshp tak ada..sedih.. T_T Deno buat mesti lawa..hehe

    ReplyDelete
  2. sy pun tak reti nak guna ps nie..tak habis explore dh malas..deno kira teror la dpt siapkan seketul doole..:)

    ReplyDelete
  3. Busy siapkan tempahan kesihatan perlu jaga ye dik.jgn tido lewat sgt

    ReplyDelete
  4. zero ttg photoshop? kagum ngn deno...comel doodle tu..=)

    ReplyDelete
  5. cantik.. pandai awak buat.. :)

    ReplyDelete
  6. chantek doodle tu....pndai deno...rietta lagsg xtaw buat...

    ReplyDelete
  7. kreatif dan rajin deno ni...
    cutenyer doodle yang deno buat tu akak suka...

    ReplyDelete
  8. kretif n rajin deno ni..
    cute n comel sangat doodle yang dino buat akak suka..

    ReplyDelete
  9. comey sangat!! deno memang berbakat.. gud job teruskan usaha adik ye.. :)

    ReplyDelete
  10. camner nak order header nie..
    asmararafad@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Comelnya..rajin lah buat doodle. ^______^

    ReplyDelete
  12. Wahh, comelnya deno buat. Saya ni lagi lah tak tahu nak guna PS mcm mana. Apalgi doodle ni. Kesian. :(

    ReplyDelete
  13. alahai comelnya doodle doktor tu :D

    ReplyDelete
  14. wah doodle pakai uniform nurse lagi ... terbaik !!!

    ReplyDelete
  15. Wow buat header sampai pukul 1 xD

    ReplyDelete
  16. Comelnyaaa doodle nurse tu ;) hee

    ReplyDelete
  17. lawa..
    kalau sy langsung xreti nak buat hehe

    ReplyDelete
  18. kiutnya...blog pun kiut...merah jambu

    ReplyDelete
  19. pukul 1 pagi pon akak sanggup buat ea . hihi akak ni menghargai masa betol ye . semoga nanti ramai yang nak tempah . bertambah duit poket akak hihi .

    ReplyDelete