Nak Mula Tutorial - Dayang Deno

12.4.13

Nak Mula Tutorial

Nak mula tutorial?

dalam beberapa hari ini.. ramai juga teman blogger yang inginkan tutorial daripada deno..


emmm... insyaallah...  tak lama lagi dalam blog deno akan ada tutorial..
tapi mungkin tutorial yang simple2 sahaja sebab deno pun tak expert sangat... haha ~


p/s: deno akan cuba yang terbaik! :)


14 comments:

  1. wah!!! 1 perkembangn yg baik! :)
    good luck deno

    ReplyDelete
  2. Buat je, iha tak sabar nak tunggu ni.. nak jadi anak murid sis :D

    ReplyDelete
  3. wahhh, tak sabar nak tgk tuto deno. :)

    ReplyDelete
  4. boleh aja tu deno.. ;) chaiyukkk

    ReplyDelete
  5. buat la ye deno..hehe
    lama xbuat tutorial..harap2 ada masa la :)

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya buat tutorial ;D hee.

    ReplyDelete
  7. kalau ada rakan minta tolong ajar, mmg bagus buat tutorial terus kerana rakan2 lain boleh belajar juga :)

    ReplyDelete
  8. buat jgn xbuat..lagi2 bila guna tamplate baru ni

    ReplyDelete
  9. kalau bagi tutorial, bertambah-tambah la expertnye deno nanti..hehe

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya deno.....
    all the best!

    ReplyDelete
  11. dina nak tutorial pasal doodle.. sekarang ni tengah merangkak rangkak buat doodle sampai mata pon naik juling mengadap paint tool sai tu hehehe....

    ReplyDelete
  12. salam Deno mahu request boleh? tapi kta tak kisah lambat pun tak apa..hehe..kita dh try banyak tuto..cuba banyak kali tapi tetap tak menjadi..huhu..

    minta tolong bt tuto yg ada tabs banyak2 macam kat sidebar tu..yg ada followers chat segala..

    ReplyDelete
  13. do your bestZ!!
    boleh punye!!:)

    ReplyDelete