Panas Hujan Panas Hujan - Dayang Deno

17.4.13

Panas Hujan Panas Hujan

Cuaca tak menentu..

panas hujan panas hujan..

tadi pula ribut..

demam kembali... fuu ~




p/s: cepatlah pergi wahai demam ~

16 comments:

  1. sabar ye deno.. banyakkan rehat

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh yer Deno...

    ReplyDelete
  3. kalau sampai ribut tu takut..hehe..get well soon Deno.. :)

    ReplyDelete
  4. sabar Kak Deno :) yang penting rehat banyak2.. ^^

    ReplyDelete
  5. hai awak demam yer saya pun demam gak,, pasal header tue nanti dulu sat , kalau confirm saya email Deno, anyway thanks...

    ReplyDelete
  6. mkn ubat taw deno.. skrg cuaca tak menentu

    ReplyDelete
  7. morning deno ;)
    ok, jaga diri elok2 tau ;)
    ah'ah betul. tempat PG pun sama, cuaca sangat tak menentu. sat panas, sat sejuk ;)

    ReplyDelete
  8. huhuhu cian deno..smoga cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  9. jangan lupa makan ubat ye Deno..
    sentiasa pastikan awak terlindung dari panas

    ReplyDelete
  10. A'ah. Tadi kat Alor Setar hujan dari pagi sampai ke petang. Tapi sejukk.. Nyaman jugak hehe =D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ... kat sini dah 2/3 hari panas terik ... semoga cepat sembuh ...

    ReplyDelete