Testing Testing - Dayang Deno

12.4.13

Testing Testing


Baru lepas mengedit templete tadi..

testing testing.. sila halakan cursor anda ke sini! ada perubahan tak? ini first time deno buat blockquote.. hihi^_^


rupanya kita perlu buat try and error.. jadi rupanya :)



p/s: ramai yang request tadi tutor mengenai templete blogger baru.. insyaallah deno akan buat tutorial nanti.. sekarang deno perlu jaga adam khaleef sebab dia demam

14 comments:

  1. wahhh.. cantik3.. ^_^
    teruskan usaha..insyaALLAH

    ReplyDelete
  2. Oh nice blockquote :D
    Ajarlah nnti.

    ReplyDelete
  3. jadi2..... kotak jadi bujur...... nice!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ... mmg kena berani try n error barulah kita belajar sesuatu ...

    ReplyDelete
  5. PAGE KAT SEBELAH KIRI TU TAK MENGANGGU KE? TERLINDUNG PERKATAAN LAIN..

    SEKADAR BERTANYA.. :)

    ReplyDelete
  6. smga adam cpt smenuh dan deno jg kshtn ye trak mau stress,kiotrg kt blog ni setia tmnkan deno ^^

    owh bgs tu ada blockqoute,akk ms baru blogging pernah buat mcm2 style tapi skrg buat biasa je he3...wah tak sbr tgu tutorial deno ^^

    ReplyDelete
  7. hehe...cantik sekuntum bunga ada kat situ..hehe.. ha'ah..nanti buat ya tuto.. ^^

    ReplyDelete