Ya Allah.. Kuatkan Semangatku.. - Dayang Deno

6.4.13

Ya Allah.. Kuatkan Semangatku..

Dapat berita sedih lagi...


arwah adik Farah Najwa... muda lagi, tak silap deno umur dia 12 tahun..

sejak kebelakangan seorang demi seorang rakan SLE yang telah "pergi"... 
sedih sangat-sangat ..

AL-FATIHAH buat arwah adik Farah Najwa

ya allah.. kuatkan semangatku... T_T ..


p/s:  maaf jika deno tak update dua tiga hari ini ...



38 comments:

  1. Al-Fatihah, sedihnya..
    Kak Deno, rehatla cukup2 ya.. iha nak akak kuatkan semangat.. iha sayang akak, semua blogger sayang akak.. :')

    ReplyDelete
  2. Harap deno sabar dan tabah menghadapi dugaan ini... Deno harus kuat!

    ReplyDelete
  3. Say strong sis Deno.., Lissa tau sis kuat.. hee Al-Fatihah buat arwah. :')

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah..
    Sedihnya dengar tentang ni..
    Semoga kak Deno sentiasa kuat semangat dan tabah dalam menghadapi penyakit ini..

    ReplyDelete
  5. Alfatihah,,. Ya Allah, tersentuh hati ni :'<
    Kak Deno tabah ye :') Kitorang sentiasa support akak...

    ReplyDelete
  6. deno, be strong! sya doakan awak agar sentiasa mendapat rahmat-Nya & semoga awak sentiasa sihat! semangat ok!~

    ReplyDelete
  7. Al-Fatihah dan Salam Takziah...

    Moga Deno tabah yer sayang... take care... kalau Deno rasa ok... Deno, kakak jemput join...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  8. slm deno firstly nk ucp takziah dan al-fatihah utk arwah farah najwa...smga parents arwah tabah..

    deno....hanya Allah yg Maha Mengetahui sgla ujian yg diberikan kpd hamba-nya begitu juga kpd deno dan kami rkn blogger.doa kami stiasa utk deno.

    deno antara adik2 blogger yg comel,ceria,friendly dan rjn blogwalking ke blog kami semua.tak lupa juga doodle deno yg sgt comel.

    jgn stress,jgn berfikiran negatof,deno kn jg pemakanan dan kshtn,ya.jgn tggl solat,stiasa zikir dan doa...


    #ttg tutorial tu xpa deno..akk dh buat slow2.lukis kt sai,transparent guna gimp,then background kt pscape.kdg2 guna excel lukis n ltk bground ^^

    ReplyDelete
  9. Al-Fatihah buat arwah ...

    semoga deno tabah ye ....

    ReplyDelete
  10. Innalillah
    Mun tau akak kuat . Akak teruskan prjuangan tau

    ReplyDelete
  11. pity her,, :(

    deno kena kuat semangat k.

    ReplyDelete
  12. al-fatihah untk arwah..

    deno kene trus kuat :)

    ReplyDelete
  13. al-fatihah,semoga arwah farah najwa ditempatkan dikalangan yang beriman

    ReplyDelete
  14. Al-fatihah :') Salam takziah Fiqah ucapkan.. Kat Deno tabah ye ? :)

    ReplyDelete
  15. saya doakan agar kak deno sentiasa sihat dan no more SLE. tabahkan diri ya kak. jangan sedih-sedih. kak deno kena kuat untuk lawan SLE! :D

    ReplyDelete
  16. al-fatihah untuk arwah . Deno kena kuat :')

    ReplyDelete
  17. Allah lebih sayangkan dia.. Muda lg.. Be strong.. Doa sentiasa mengiringi Deno..

    ReplyDelete
  18. semoga tabah hati..tiada yg kekal di dunia ya dek.alfatihah

    ReplyDelete
  19. al-fatihah buat arwah... deno kena tabah ya..... luv u...

    ReplyDelete
  20. Salam takziah. Alfatihah. Btw. Salam kenal bloggers. Jemput join GA nina ♥

    ReplyDelete
  21. al-fatihah untuk arwah. sy datang sekadar untuk membalas kunjungan deno ke shuhaidablog.blogspot.com. sy pun baru je dengar pasal SLE. ini pun sebab datang ke blog ni. awak memang kuat deno. keep it up!

    ReplyDelete
  22. Al-Fatihah...

    banyakkan berehat deno. semoga cepat sembuh. kuatkan semangat. insyaAllah...

    ReplyDelete
  23. Be Strong Adik! Zam support adik selalu!

    ReplyDelete
  24. al fatihah untuk rakan deno.. dn pd deno.. keep fighthing ok.. jgn mengalah..

    ReplyDelete
  25. Al-fatihah utk adik farah.. deno kena kuat, ajal maut ditangan tuhan. Sabar ya

    ReplyDelete
  26. salam dikk
    ajal maut ditangan tuhan ,
    kita terima dgn redha hati ..
    alfatihah , semoga arwah adik najwa ...
    dan buat adik banyakkan berdoa , allah maha kaya , dia akan bantu ummat yg sentiasa x lupakan dia .. aminn

    ReplyDelete
  27. takziah... sabar ya kak Deno.. kami semua doakan buat yang menghadapi SLE dan kak Deno supaya sentiasa sihat...

    ReplyDelete
  28. Al-Fatihah...

    Deno always be strong yer...doa banyak2...:)

    ReplyDelete
  29. Moga arwah ditempatak dlm kalangan golongan yg solehah dan beriman amin.. mudanya.. apa2pun al-Fatihah buat adik tu.. harap deno sabar dan tabah ya.. :)

    ReplyDelete
  30. innalillah
    al-fatihah dan sala takziah.

    in shaa ALLAH dik..kuatkan semangat ye

    ReplyDelete
  31. moga arwah ditempatkan dikalangan yg beriman... deno kuatkan semangat.. ajal maut di tangan Tuhan.. Jangan sedih2 ye deno...

    Bulan depan, alisha n aqilah akn jumpa akak deno.. bagi akak deno eppy sokmo :-)

    ReplyDelete
  32. al-fatihah buat adik farah najwa..tabah ye kak deno!

    ReplyDelete
  33. Semoga roh arwah dicucuri rahmat

    ReplyDelete