Appointment Doktor - Dayang Deno

23.5.13

Appointment Doktor

Esok pagi ke hospital lagi..

Appointment doktor! Dalam kepala duk fikir apa nak beritahu doktor rashes dan selesema ni? kan doktor dah pesan jaga kesihatan

tapi nak buat macam mana kan, tak duduk bawah matahari pun, tapi cuaca panas sangat! mula la "sahabat SLE" ni kena tempiasnya kan... orang pula ramai, takkan konvo nak pakai mask.. haha ~ tiba-tiba terbayang diri-sendiri pakai mask dengan jubah..

mask + cuaca panas = pengsan! :p

jawab jujur je kat doktor, saya main panas masa konvo.. hehe.. jangan marah ye doktor  ^^



p/s: harap keputusan darah minggu lepas semuanya baik dan ubat pun berkurang.. :)



13 comments:

  1. ni uitm mana nie
    http://long-cham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. TERINGAT JUBAH KONVO DULU.. UiTM DIHATIKU.. :)

    ReplyDelete
  3. dik uitm mana. saya dulu segamat. tapi konvo kat shah alam. konvo tak main panas tak sah. nak melompat amik gambar lagi bla2 haha

    ReplyDelete
  4. tahniah..dah konvo,mg selsema cpt baik

    ReplyDelete
  5. kena jaga kesihatan tu ye dik..happy sangat kot sbb konvo tu..hehe

    ReplyDelete
  6. jaga kesihatan yer dik. Tahniah, dh konvo yer.

    ReplyDelete
  7. mcm junior anis, die pun ade SLE.. tp die misi jugak cm anis.. buat keje brat skit kat wad.. dtg la sle tu jenguk2 die..

    ReplyDelete
  8. hehehe..babab je deno je doc.degil ni

    ReplyDelete
  9. comel gak tu pakai mask dgn jubah..huhu :)

    ReplyDelete
  10. takpe jujur je dgn doktor.. bkn sengaja kan, lagipun masa konvo selalunya cuaca panas ooo (dgr cerita dari akak2 iha la hehe)..

    ReplyDelete
  11. OO..deno belaar kat uitm rupanya..

    ReplyDelete
  12. rasanya..alasan Deno pasal konvo doktor terima..hehe.. semoga semuanya baik2 aja yea.. :)

    ReplyDelete