Belum Sempat - Dayang Deno

5.5.13

Belum Sempat

Belum publish komen2 setia blog dayangdeno..

biasanya deno akan terjah dulu blog tu, baru deno publish

hari ni banyak urusan.. khaleef masuk wad, anak buah 2butir dari johor ajak main je... tadi sarah pula minta teman dia study sebab 7mei exam... emm..

harap adam khaleef cepat la keluar wad... terima kasih pada semua yang mendoakan adam khaleef ^^




p/s: dapat mesej dari kakngah di hospital yang jaga adam khaleef.. sekumpulan penunggang motosikal  parti *** buat bising sambil berarak.. mengganggu ketenteraman pesakit dari petang sampai malam.. kesian adam khaleef tak boleh tidur.. pesakit lain pun terganggu.. kalau ye pun nak berarak, berkonvoi.. jagalah etika sikit, jaga nama parti ... ini tak kira tempat buat bising.. tak pasal-pasal dapat nama buruk.. sekarang dah pukul 1.12am, belum habis2 lagi... bangang ke apa? kesian orang2 sakit di hospital.. *geram

9 comments:

  1. boleh didakwa tu mengganggu ketenteraman awam.

    ReplyDelete
  2. Buta je police report . hm orang sekarang ni ~

    ReplyDelete
  3. Ya allah... nasib baik la akak dh keluar wad...

    Semoga cepat sembuh adam =)

    ReplyDelete
  4. tak apa deno.. buat yg penting dulu..hoho..

    itulas..rakus sangat nak berkempen..macm itu sekali..tak ada perasaan apa

    ReplyDelete
  5. semoga khaleef cepat sembuh...sian dia...

    ReplyDelete
  6. byk masa dlm 24 jam . so , ambillah masa layan mrk ya ... bkn selalu dpt bersama mrk kan ...

    ReplyDelete
  7. entah apa2 ntah ..kat kawasan hospitla pon buat bising..huhu

    ReplyDelete