Cikcu Tak Kisah, Adam Gelisah - Dayang Deno

30.5.13

Cikcu Tak Kisah, Adam Gelisah

Dah macam pantun tajuk entri kali ni.. hihi^^

adam khaleef setia menunggu cikcu konvo 3jam walaupun cuaca panas

Sekarang cuti sekolah.. Al-kisahnya adam khaleef taknak bagi cikcu tengok sekejap rancangan kegemaran cikcu, Cupcake Wars.. dipegangnya remote tv tu kemas2, asyik dengan cerita kucing ngan lipas tu... last2 deno buat merajuk, taknak kawan khaleef!

Jadi sampai petang juga deno tak bercakap dan melayan dia.. kelakar pun ada coz nampak adam khaleef gelisah semacam je.. kejap2 dia bukak pintu bilik deno, tapi deno tak pandang.. deno duduk tepi dia pun deno tak bercakap..

Akhirnya.. adam khaleef datang : "minta maaf cikcu lain kali tak buat lagi" terus cium cikcu dia nih .. alahai adam khaleef, cikcu gurau je... :')



ps/: adam khaleef mesti gelisah kalau sehari tak bercakap dengan cikcu ^_^



18 comments:

  1. deno pun 1 hal, dibulinya budak tu. hehe :) sian dia tauu..

    ReplyDelete
  2. hehe uni leh geng dy la..suka oggy..hik3

    ReplyDelete
  3. sayang nyer dier kat cikcu....

    ReplyDelete
  4. aloloo~ comelnyaa~ sayang betul adam khaleef ngan cikcu diaa..hhe

    ReplyDelete
  5. NAMPAK KEAKRABAN KAMU BERDUA.. :)

    ReplyDelete
  6. alololo, sweet nya adam ni. cumel sangat. :D

    ReplyDelete
  7. saya plak semalam merajuk dengan mak haha. sebab saya tengak syok tengok apprentice asia, dia tukar kilauan emas

    ReplyDelete
  8. Bestnya ada anak buah :') Doakan kehadiran keluarga baru utk keluarga saya ya? hehe

    ReplyDelete
  9. comelnye dgn payung pink dia tu
    eh..sama la dgn adam..yumida ske tgk kartun oggy tu
    kelakar
    kengkadang tgk cat dog

    ReplyDelete
  10. saya mmg selalu berperang dgn anak buah psl kucing dan lipas nih . saya kata kat mrk ; kartun tu berulang setiap hari , thn depan pun ada lagi , tapi citer mak usu nih klu miss hari nih , x tau bila leh tgk lagi ... yg pasti kami ada jadual masing2 utk tgk tv . bila time mak usu n mamanya , mrk menyerah jer ... hahahaaa

    ReplyDelete
  11. cikcu kesayangan ye..mestilah dia tunggu.

    p/s: maaf deno,fiza xdpt join segmen tu.masih banyak kerja nak kena buat xsempat nak siapkan banner untuk segmen sle tu.maaf ye..ape pun fiza doakan dan support deno ye :)

    ReplyDelete
  12. bertuah cikcu ada ada khaleef yg penyayang hehe :)

    ReplyDelete
  13. he3..baik btol adam khaleef 2..pndai mntk maaf dn trasa :)

    ReplyDelete
  14. So sweet. Sayang betul dia ngan cikcu ni ☺☺

    ReplyDelete
  15. haha..adoi..bila dah rapat sangat..gini la jadinya.. hehe. ^^

    ReplyDelete