Dah Tugas Abah.. - Dayang Deno

23.5.13

Dah Tugas Abah..

Biasanya bila ke hospital deno akan bersama abah..

Selepas jumpa doktor, deno mesti buat CAPD.. tadi abah pun ada sekali.. Sebelum buat CAPD kan, macam biasa la perlu lap alat dialisis macam stand, kerusi dan meja.. abah terus ambil kain dan tolong lap semua tu.. abah tolong ambilkan air dialisate, minicap dan spray sekali... abah siap pakaikan mask untuk kite... Semua abah buat.. Dari kite kecik2 and mula sakit, abah mesti tolong...


Deno ucap terima kasih pada abah sebab tolong.. then abah cakap..

"tak payah terima kasih.. dah memang tugas abah..." 

Sobss.. rasa nak nangis kat situ jugak.. terharu sangat abah banyak tolong adik, sampai sekarang pun abah buat macam-macam... Adik sayangggg abah!



p/s:  terima kasih abah :')

13 comments:

  1. parents sanggup berkorban utk kita..tak jadi masalah..hehe :)

    ReplyDelete
  2. sebab tu .. jangan sesekali jadi anak derhaka tau deno :)

    ReplyDelete
  3. dah tugas ayah jaga anaknye....sweetnye ayah akak..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Untung ada abah yang baik..kena selalu doakan abah sentiasa sihat ye...

    ReplyDelete
  5. nini pon sayu baca entry ni

    ReplyDelete
  6. Oleh itu,, sebagai anak kena sentiasa doa dan hormati mereka...sayang abah..

    Singgah sini :
    HOT : Kolam renang terbesar di dunia
    TOP : Kolam renang palsu
    POPULAR : Rumah mewah selebriti
    GEMPAK : Memandu kapal terbang dengan ketinggian yang rendah
    PELIK : Jam termahal di dunia

    Dan banyak lagi di : Green Life

    ReplyDelete
  7. terharu juga dengan ayah deno... akak suka sangat tengok blog deno ni :) nnt nak contact deno.. suka tgok design2 adik.. akak sedang cari orang utk design2.. hihii harap adik sudi..

    Iffah Anuar

    ReplyDelete