Hari Ini Hari Cikgu ^_^ - Dayang Deno

16.5.13

Hari Ini Hari Cikgu ^_^


Selamat Hari Guru buat semua guru di dunia termasuk my mum, cikgu yang telah berbakti sejak tahun 1975 kepada anak bangsa :)

tak lupa juga abah, kaklong, kakngah, kakobi dan kakna yang sentiasa menjadi "cikgu" kepada deno.. T
hanks for everything!

lagu : terima kasih cikgu from upin ipin 

p/s: teringat pula bila di hospital, ma akan menjadi cikgu ... atas katil hospital pun dapat belajar.. terima kasih ma :')


10 comments:

  1. hehe..bestnya mak cikgu.. hoho.

    selamat hari guru utk semua guru n mak deno juga.. ^^

    ReplyDelete
  2. selamat guru buat mama deno..:)

    ReplyDelete
  3. bahagia selalu kalu saling mengasihi..sbg ibu juga sbg guru. 'selamat hari guru' ..deno pon guru jgk kan,..cikgu ajar buat doodle dlm blog..:P

    ReplyDelete
  4. Selamat hari guru kepada semua warga pendidik di Malaysia ni.

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Selamat Hari Guru buat ma deno.. :)

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Guru buat seeeemua guru2 seMalaysia.. termasuk buat mak akak.. kirim salam kat 'cikgu' tu ye.. :D

    #yeyy sepp sikit.. sama la kita, bila masuk wad buku pelajaran WAJIB bawak.. mak iha mesti akan ajar walaupun sikit.. :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari guru kepada cikgu dan cikgi sekalian :)

    ReplyDelete