Konvokesyen Saya #Part2 - Dayang Deno

19.5.13

Konvokesyen Saya #Part2


Baru cuba jubah petang tadi.. :p

Takde buat photshoot pun, hanya cuba2 je.. deno rasa macam tenggelam je badan ni dalam jubah tu.. hihi^^

Konvokesyen  perlu pakai kasut tumit tinggi, deno pula tak suka pakai kasut tinggi ni. Tak pernah ada pun, semuanya sandal dan kasut ballerina. Untuk konvo ni, terpaksa beli kasut tumit tinggi.. tapi tak tinggi mana pun.. ada la dalam 1.5inci, harap jangan jatuh bedebuk dah la... haha ~

Esok deno, ma dan abah akan ke sana awal.. mungkin kakak bertolak lewat sedikit sebab adam khaleef balik tadika 12tengahari.. yang paling excited, bestfriend deno yang satu batch datang dari shah alam untuk majlis kovokesyen deno! OMG! excited nak jumpa bf yang dah lama tak jumpa! ^_^

Hari ni juga, bestfriend deno sejak sekolah, ayucandy dah selamat pun terima ijazah petang tadi.. esok giliran deno pula .. harap semuanya berjalan lancar! :)


*my convo : part1


p/s: ayu, tahniah awak!!! hugS
      


24 comments:

  1. tahniah deno dah grad.jgn lupe amik gmbr nk nengok

    ReplyDelete
  2. SEKALI TERINGAT KONVO DI UITM SHAH ALAM TAHUN 2004.. :)

    ReplyDelete
  3. nk konvo?wah congrats...bestnyer...^^

    ReplyDelete
  4. kena praktis tu catwalk deno..hehe..harap semuanya berjalan lancar yea..hehe :) congrats agaain..

    ReplyDelete
  5. hu3 dah konvo..tahniah deno

    ReplyDelete
  6. bestnya convo!!! tahniah dik..hope semuanya dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  7. tahniah yunk! doakan smua berjalan lancar.. take care sis

    ReplyDelete
  8. tahniah dek nor..lama kak ita tak singgah sini..sihat ke?

    ReplyDelete
  9. kak Ayu tu antara bff akak masa sekolah dulu kan? *iha tau pun hasil baca entri akak dolu2 :p
    waa ini yg membuatkan iha makin x sabar nak tgk akak pakai jubah, hihi..

    ReplyDelete
  10. tahniah deno ! ingat masa zmn konvo dulu kat uitm juga . sbb student utk course saya ramai , jadi nama saya z kena konvo esok harinya lah . pada masa tuh cuma ada seorg jer batch sya yg saya kenal ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  11. tahniah yer Deno, semoga semuanya berjalan dgn lancar...:)

    ReplyDelete
  12. tahniah deno!!!! kena pakai kasut tumit tinggi ke??

    masa didiey konvo xda plak syarat cmtu.lain u lain rules nya kowt

    ReplyDelete
  13. deno..kalau nak pakai yang tumit tinggi tapi tak mau jatuh cer deno mula dengan pakai boot heel.macam dalam gambar ni..

    http://www.mycolorfashion.com/wp-content/uploads/2011/12/05/Juicy-Couture-Madras-Platform-Boot-Heel2.jpg

    tapi pilih yang rendah sikit la dari ni..

    ReplyDelete
  14. Tahniah deno..!!!

    bangga dengan deno..tak mengalah..

    ReplyDelete
  15. Wow..Congrats ye Deno..nanti upload la gambar sekali ye..hehe

    ReplyDelete
  16. Syoknya berkonvo. tahniah sgt kt deno tau

    ReplyDelete