Nasib.. Nasib.. - Dayang Deno

13.5.13

Nasib.. Nasib..


Nasib Si Labu Labi @ TV@2!

duk tengok citer nih dengan adam khaleef ^^



p/s: tiap2 minggu ada filem p.ramlee... ! <3 p="">

6 comments:

  1. macam boleh ingat sesetengah dialog yg kelakar tu,..sungguh evergreen.

    ReplyDelete
  2. hahahaa samalah kita,deno.sambil kak lea reply komen n bw,sambil tgk p ramlee..best lagu aci2 buka pintu ^^

    ReplyDelete
  3. Haha...tgok jgk cter ni tdi, da lame x dgr lagu aci2 bkk pintu.
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    http://insanbiasabiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cite p ramlee mmg best kan :-)

    *deno buka nuff, g dekat blog manager - manage my blog - lepas tu sblh kanan, ada button add ad unit (klik) - kat situ nanti nuff ada bg kod setiap tempat iklan tu.. lps tu deno copy je buat mcm deno masukkan iklan ms blog 1st dulu..

    eh, ke akak salah xplain ek.. ke apa yg deno maksudkan xfaham tu, berlainan dgn kefahaman akak ttg soalan deno..

    pe2 tanya semula yer :-)

    ReplyDelete
  5. tadi kita sempat tgk yang nak ending ja..ahaha.. kan best kalau ada sambungannya..agak2 dapat ke haji bakhil bin haji kedekut kawin dgn cikgu munirah ke apa namanya..ahaha

    ReplyDelete