Pengomen Tegar Mei 2013 Blog DayangDeno - Dayang Deno

1.6.13

Pengomen Tegar Mei 2013 Blog DayangDeno

Siapakah hantu komen yang rajin komen tu? jom terjah! :)



Tahniah kepada semua blogger di atas kerana berjaya masuk ke dalam list top commenters di blog dayangdeno! jangan penat komen tau... hehe^_^

tak lupa juga, deno nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang sentiasa support dayangdeno... thank you very much! ^_^

17 comments:

  1. oh..kita tangan rajin menaip..tu yang rajin komen..ahaha..tapi hantu belum sampai lagi..hehe

    *dah merapu dh

    tahniah utk yg tersenarai.. ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah,..spoting dorang mengomen d blog deno ye.... semangat blogging tak pernah pudar. caiyo !

    ReplyDelete
  3. kena rajin komen lah pasni...nak masuk carta jugak!;)

    ReplyDelete
  4. rank 1 pengomen tegar, hampir 100 lagi. hheheh

    ReplyDelete
  5. Salam deno...

    Maaf ye..lambat br dpt jejak ke blog ni....kesunyukan masa lah deno....

    Terimakasih sudi berkunjung ke tmpt sy ye deno

    ReplyDelete
  6. eh nama PM tak terselit ke...huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua yg tersenarai.. tahniah tahniah :D

    ReplyDelete
  8. Wah..tahniah buat mereka semua ye..

    Berapa hari tak jenguk blog Deno, semuanya dah berubah

    ReplyDelete
  9. nama cik nor ada..thanks deno..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat yg tersenarai ;D

    ReplyDelete
  11. tahniah...abg remy jer terkeluar carta...hu3

    ReplyDelete