Tibat-Tiba Jadi Lambat - Dayang Deno

5.5.13

Tibat-Tiba Jadi Lambat

Warghhh....

tiba-tiba line tenet jadi lambat macam siput...
baru niat malam ni nak balas jejak komen setia blog dayangdeno


emmm... sekarang pun masih lambat..
harap2 line esok okeh..
ok selamat malam semua... ^^



p/s: biasanya deno balas jejak pengomen dahulu barulah ke bloglist :)

11 comments:

  1. byknye comment!!haha awesome la:)

    ReplyDelete
  2. wah wah..banyaknya..pening tu..huhu..selamat malam deno..esok sambung..hee

    ReplyDelete
  3. byk byer komen nak ke approve.. hehhee
    kalau sop pun x layat tu :)

    ReplyDelete
  4. deno, kenapa blockquote dalam entri xberfungsi. ini kes tamplate baru kot. kan kan..

    p/s: xtau nak komplen kat sapa. komplen kat deno je lah. hehe

    ReplyDelete
  5. Banyak jugak komen yang waiting tu. Kira letih jugak tu.

    ReplyDelete
  6. xpa..nnt da ok bru boleh bw hehe..bw sini :)

    ReplyDelete
  7. line slow mmg susah nak bw kan

    ReplyDelete
  8. sama ngan abg remy....balas pengomen dulu...baru ke bloglist...

    ReplyDelete
  9. Selamat malam Deno. Hmm, sempat lagi ke kalo nak join SLE Awareness campaign Deno tu?

    ReplyDelete