Discaj Daripada MOPD! Hoyeah! ^_^ - Dayang Deno

17.6.13

Discaj Daripada MOPD! Hoyeah! ^_^


Berita gembira di hospital semalam! ^_^

Result echo menunjukkan jantung deno dalam keadaan baik.. ! Alhamdulillah... Cuma injap jantung deno sahaja yang sempit.. Yang lain semua okey berbanding tahun2 lepas :)

Hasil daripada result yang baik tu, doktor buat keputusan deno discaj klinik MOPD! Maksudnya deno dah tak perlu ke klinik MOPD lagi.. hoyeah! Jadi tak perlu deno melalui prosedur echo tu lagi.. hihi.. Cuma doktor pesan kalau2 ada sakit dada, susah nak bernafas atau demam yang berpanjangan, terus ke Emergency di hospital, bimbang jadi macam 2 tahun lepas tu..

Syukur kepada allah.. Ubat jantung pun dah off. Jadi sekarang hanya ke Unit Nephro je la... suka2! alhamdulillah :')


p/s: terima kasih kepada semua yang mendoakan dayangdeno... :)


19 comments:

  1. Alhamdulillah... :) semoga sihat deno sihat sentiasa... Amin~~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tumpang gembira dengar berita Deno ni. Jaga diri elok2 ye Deno

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    moga terus sihat :)

    ReplyDelete
  4. Allah sentiasa bersama dgn org yg sabar ^^
    alhamdullilah ;)

    ReplyDelete
  5. yeke deno? syukur Alhamdulillah.. ini berkat kesabaran n keyakinan serta semangat deno yang tabah tu.. Allah bagi ganjaran sikit demi sikit kan.. aminnn

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Hoyehhh... ceria doodle tu dgn berita gembira

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum, singgah bls kunjungan..alhamdulillah.. moga awk makin sihat dan ceria lps ni ye. ;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...jaga kesihatan...jaga mkn k...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Deno..jaga diri tau...

    ReplyDelete
  10. Syukur alhamdulillah.
    Jaga diri baik2 tau.
    Akak nak ajak dino join GA ni klu free ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2013/06/shopping-time-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. lompat bintang la deno...hehehe..
    syukur Alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, berita baik ni.. iha tumpang gembira.. *lompat sama* :D

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah......semoga deno kembali ceria....

    ReplyDelete