Kau Mampu??! - Dayang Deno

26.6.13

Kau Mampu??!

Tergedik jari nak type pasal ni.

Nak tahu cerita lanjut klik SINI

Apa2 pun TAHNIAH Syura di atas usaha & bakat sepanjang berada di dapur Masterchef. The reason why jari deno rasa gatal nak type jgk entri ni sebab naik menyampah la dengan certain Malaysian yang  suka mengeji, mengumpat & benci tanpa sebab. 

Eh haters..korang dah kenapa benci & kutuk sgt si Syura ni? Korang mampu ke nak masak macam dia?? Goreng telur pun tak lulus lagi agaknya


p/s: rezeki dia.. tak perlu la nak mengata


5 comments:

  1. tahniah... walaupun x tgk.. heheh

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH SI PEMENANG..

    HATERS GONNA HATE..

    ReplyDelete
  3. besela...haters mmg ade di mana2..klu xde haters, xdela likers..yg pting syura da buktikn kemmpuan beliau...congrats to her :)

    ReplyDelete