Kenapa Kanak-Kanak Suka Main Air?? - Dayang Deno

28.6.13

Kenapa Kanak-Kanak Suka Main Air??


Kalau kita perasan.. budak-budak suka sangat main air!

Kalau anak buah deno Amir Amsyar tu, bila balik Terengganu lagi la suka sebab airnya sejuk... Bila kita bising macam-macam tak siap lagi.. Sama juga dengan Adam Khaleef.

ketiak tak basuh lagi la..
telinga tak habis gosok lagi la..
daki tak tanggal la..

Sebenarnya alasan nak main air! Kanak-kanak memang suka main air sebab masa dalam perut mama dulu pun tinggal dalam "air" kan? Siap berpusing-pusing lagi.. sebab tu lah kanak-kanak ni suka sangat main air! kan kan kan? hehe ^^


p/s: senang je deno, kalau degil jugak nak main air lama2, cikcu tutup lampu toilet! mula la menjerit! muahahaha :p


6 comments:

  1. mereka suka main air sebab papa dan mamanya jugak suka main air...hiks...

    ReplyDelete
  2. kalo ada swimming pool lagiiiiii mereka suka main air hehehe

    ReplyDelete
  3. jangan pulak main air hujan ye hihihi

    ReplyDelete
  4. Baby baru lahir pandai berenang sebenarnya. 9 bulan hidup dalam air kan. Sebab tuh bila da keluar, genar main air.

    ReplyDelete
  5. org sewasa pun suka main air.... lebih2 kalau dpt berendam....

    ReplyDelete