Syura Juara Masterchef Selebriti Malaysia 2 - Dayang Deno

25.6.13

Syura Juara Masterchef Selebriti Malaysia 2

Tahniah buat juara Masterchef Malaysia 2.. Syura!

Juara hari ini akan menerima 2 tiket penerbangan pergi balik ke PARIS menaiki A380 Kelas Perniagaan dan hidangan pemenang akan dihidangkan di pesawat A380 Kelas Pertama! Waaahhh.... bestnya!


Jom kita lihat sajian daripada Syura dan Celina :)

HIDANGAN SYURA
Hidangan pembuka selera 
Photo: #MasterChefMY - Hidangan pembuka selera daripada Syura

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama Syura

Pemanis Mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Syura

HIDANGAN CELINA
Hidangan pembukan selera
Photo: #MasterChefMY - Pembuka selera daripada Celina

Hidangan utama
Photo: #MasterChefMY - Hidangan utama oleh Celina

Pemanis mulut
Photo: #MasterChefMY - Pemanis Mulut daripada Celina


p/s: terliur pulak deno tengok sajian2 ni! nyum2! :)


10 comments:

  1. grrr~~ sumer nmpk sedap lapaq la plak

    ReplyDelete
  2. kak deno..lama tak singgah sini..makin cantik blog kak deno:)

    ReplyDelete
  3. tag at http://dayahzul92.blogspot.com/2013/06/omg-first-giveaway-by-qaisyara-raihana.html

    ReplyDelete
  4. I go for Celine tapi Syura pon ok lah jugak. Tapi plating Celine cantik sangat, especially yang guna dragon fruit tu

    ReplyDelete
  5. best sangat !! jom lepas ni kita masuk master chef pula ^^ oh mind follow mw http://nooruldebisa.blogspot.com/

    ReplyDelete