7 Bulan Berlalu - Dayang Deno

11.7.13

7 Bulan Berlalu


Sekarang dah bulan 7

Deno harap misi deno "ZERO" wad tahun ini akan tercapai! Tak mahu seperti tahun2 lepas yang setiap tahun masuk wad sebab SLE 

Last SLE aktif pada Oktober2012, sebulan di hospital dengan ubat yang buat deno jadi gagap, tak dapat bercakap, tak dapat pegang barang pun kerana kesan kepada saraf.. nasib baik tak lama kesan tu, ngeri pula bila ingat balik.. taknak dah kena macam tu!


p/s: harap SLE terus "tidur"


25 comments:

  1. moga deno sembuh dr SLE..aamiin

    ReplyDelete
  2. moga kak deno cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  3. hope thn ni dan thn seterusnye sle deno terus tidur..cian deno nanti..seksa kan duk wad lelama

    ReplyDelete
  4. Insya Allah, semoga zero ward for this year... amin!

    ReplyDelete
  5. hope so! SLE "tidur" tak bgn2 dahh :)

    ReplyDelete
  6. hope so! SLE "tidur" tak bgn2 dahh :)

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh dear . azwa doakan yang baik baik saja untuk kamu :)

    ReplyDelete
  8. moga akak cepat sembuh .. Amin :) Salam ramadhan akak ^^

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah kali pertama dan folow. Sudilah ke blog saya dan follow.

    Selamat menyambut Ramadan.

    ReplyDelete
  10. Akak doakan dino sentiasa sihat k..yang penting deno kena jaga kesihatan deno k...

    ReplyDelete
  11. Akak doakan deno sentiasa sihat k...yang penting deno kena jaga kesihatan...

    ReplyDelete
  12. semoga berkat ramadhan ni, deno akan sembuh tau. amin..

    ReplyDelete
  13. tidur selamanya. get well soon deno :)

    ReplyDelete
  14. tidurlah dengan tenang SLE :)

    p/s: ehem header baru ..

    ReplyDelete
  15. In Shaa Allah deno.. kena selalu buat rutin harian :)

    ReplyDelete
  16. Saya doakan semoga Deno kuat utk melawan SLE. Semoga Allah beri kekuatan itu buat Deno ya.

    ReplyDelete
  17. insyaAllah. smg doa dan azam deno Allah makbulkan. lg2 bln brkat ni..

    salam ramadhan diik :)

    ReplyDelete
  18. insyaAllah.... kita doa doakan.....

    ReplyDelete
  19. iNSyallah saye doakan akk cpt smbuh..

    ReplyDelete