Adam Khaleef Yang Suka Menulis DI Semua Tempat - Dayang Deno

23.7.13

Adam Khaleef Yang Suka Menulis DI Semua Tempat


Dia buat lagi!!!

Dulu pada almari, sofa, dinding dapur.. pelbagai "art" yang ada... sekarang bila dah pandai menulis, mengeja.. dah jadi kertas dah dinding rumah tok abah ni...

Siap eja nama lagi tu.. sabo je la budak kecik sorang nih..



p/s: habis la rumah tok abah....


14 comments:

  1. Budak-budak selalu macam tu. Anak saudara saya, habis dinding rumah atuknya diconteng.

    ReplyDelete
  2. Haha habissss. Budak2 memang suka buat camtu. Cam saya kekecik dulu, habis saya color dengan marker pen biru, background gambar wedding pelamin abah ibu saya :p

    ReplyDelete
  3. hehehhe...budak baru nak pandai mengeja..anak buah akak suka tampal stiker kat dinding

    ReplyDelete
  4. keke budak budak memang macam tu deno. sabar je la :)

    ReplyDelete
  5. lukis lah selagi dinding tu kosong. hehe

    ReplyDelete
  6. Sama la macam adk Asma' ni ,habis satu rumah dicontengnya . Sampai tk tau bila nak cat rumah ni .

    ReplyDelete
  7. DAH BOLEH JADI ARTIS MELUKIS DI DINDING.. :)

    ReplyDelete
  8. auni pun dah mula menconteng dinding
    anak2 baru pandai menulis mmg cam tu
    azfar dah azwar dah lalui zaman tersebut :)

    ReplyDelete
  9. heheheh..eksited dah pandai menulis...ngeee....

    ReplyDelete
  10. bakat terpendam tu kecik2 da pandai buat art. hehe

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan..haha..khaleef ..entry ni kelakar..sebab tulis “Dia buat lagi!!” tetiba rasa lucu sebab duk imagine cute dan nakal …sweet ..hahah..

    ReplyDelete
  12. Sama je perangai macam anak buah Atul. Suka sangat menconteng. Pantang nampak pen, mesti nak conteng.

    ReplyDelete