Amina El-Shafei Masterchef Australia Live In Malaysia! - Dayang Deno

30.7.13

Amina El-Shafei Masterchef Australia Live In Malaysia!


OMG!

Amina in Malaysia tomorrow! (✿◠‿◠) 



Amina, peserta kacukan arab dan korea adalah peserta Masterchef Australia Season 4 yang sangat berbakat! Deno pun minat  dengan Amina, satu-satunya peserta muslim dalam Masterchef Australia Season 4!

Suka lihat dia memasak, memang gaya seorang chef..! Esok Amina akan berada di Midvalley Megamall, Center Court pada pukul 8malam untuk berkongsi masakannya.. wahhh (∩▂∩)


p/s: olo.. esok baru bertolak ke kl.. tak sempat



13 comments:

  1. alaa kita jarang tgk masterchef australia!

    ReplyDelete
  2. selalu tgk malaysia saja..huhu

    ReplyDelete
  3. Ala hari keje tu...kalau tidak mesti akak dh terjah midvalley esok ni... Suka tgk masterchef kali ni.

    ReplyDelete
  4. baru tau ni..tak pernah tgk masterchef australia

    ReplyDelete
  5. xpernah tgk masterchef australia..:)

    ReplyDelete
  6. wah kagum melihat ada peserta muslim dalam pertandingan begini..

    ReplyDelete
  7. yay, suka jgk tgk amina ni masak. mmg berbakat.

    ReplyDelete
  8. bestnya...sy pn minat tgk amina dlm mc..

    ReplyDelete
  9. Tak pernah tengok Masterchef Australia. Selalu layan Masterchef Malaysia je. :)

    ReplyDelete
  10. saya x pernah tengok Masterchef Australia . saya pernah tengok Masterchef Malaysia je . hehe :)

    ReplyDelete
  11. betul...abg remy pun suka tgk australian masterchef si amanina nie..... cukup berbakat

    ReplyDelete
  12. Oh! I have met her too sebab Astro bawak dia jumpa staff-staff Astro.. below is my experience with her:

    http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/masterchef-amina-elshafei-in-kl-would.html

    ReplyDelete