Bolgspot Bermasalahkah? - Dayang Deno

3.7.13

Bolgspot Bermasalahkah?

Geram..

mood bw hilang gara2 tak dapat nak view blog .. kenapa jadi macam ni? 

yang pelik, hairan dan ajaibnya.. ada sesetengah blog boleh, ada sesetengah blog tak boleh

lebih 10blog tak dapat nak view.. pastu ada je blog yang boleh view, masalah apa ya.. 



p/s: hwaaaa... janganlah buat masalah!





26 comments:

  1. memang hilang moodlah klau cmni jdi nyaaa....hehe

    ReplyDelete
  2. jom berpindah ke wordpress...hehe

    ReplyDelete
  3. bkn blogspot jer..com pon tak blh jgk..huhu

    ReplyDelete
  4. Normal lah tu. Kena try byk kali baru bley buka. Saya pon kena juga. Blogspot demam kot.

    ReplyDelete
  5. pagi tadi pun noe kena jugak...tapi dah ok la..x ada buat apa2 pun..tengok kat N3 sini.. http://alyadina.blogspot.com/2013/07/blog-hilang.html

    ReplyDelete
  6. Eh, samalah dengan saya tapi bukan blog. Ada website yang takleh nak buka. hmm...

    ReplyDelete
  7. Pernah jugak berlaku camni.. saya tekan url blog(link biru)tu berulang kali baru dapat masuk blog blogger tersebut..

    ReplyDelete
  8. uikkkk.. kak mia ok je.. boleh bukak..

    ReplyDelete
  9. sama la deno.. dr semalam lg dh jadi begini.
    nak bw pun susah..nk buka page sendri pun xboleh.. huhu

    ReplyDelete
  10. Ooo yer ker...akak tak perasan pulak...

    ReplyDelete
  11. nampak ramai jgk blogger blogspot yg post pasal ni. tp alhamdulillah..naz xde terkena plak.

    ReplyDelete
  12. ada mslah dgn connection kot..ntah la hu3..sbb ramai jugak yg post psal ni..tp mlam ni ok je :)

    ReplyDelete
  13. google chrome bermasalah agaknya tu

    ReplyDelete
  14. dgr cerita yg .com ngn .com.my kena hack..bc dlm paper td..sbb tu la kot xley nk review

    ReplyDelete
  15. chuu kene jgak mlm tadi

    -chuu muqhlis

    ReplyDelete
  16. sekarang dah ok kot..akak buka ok je semua..

    ReplyDelete
  17. kita okay ja..google la tu buat masalah..hehe

    ReplyDelete
  18. aku pon tak boleh...kalau ada cara nak betulkan mai habaq k...

    ReplyDelete
  19. memang hilang modd sangattlah

    ReplyDelete