Checklist - Dayang Deno

30.7.13

Checklist

"Adik...! Mana checklist???"  Tu dia abah dah bising tanya dah....


Beberapa jam nanti bertolak ke KL..

Tapi sebelum tu kena buat check list.. Ubat,air dialisate CAPD berapa nak bawak, spray, mask, glove, plaster, minicap, file kesihatan dan macam-macam la..

Macam ni la bila nak travel, mesti buat checklist! Kira berapa hari duk sana, then mesti kira betul2 berapa dialisate CAPD nak kena bawa.. Sejak tahun 2001, deno sokmo la macam ni.. hehe .. Sapa kata CAPD patient tak boleh travel? boleh je... (✿◠‿◠)


p/s: walaupun buat 4 kali setiap hari, boleh je jalan2.. hospital, klinik merata tempat.. boleh je tumpang ber"CAPD" tapi mesti ada surat doktor :)


27 comments:

  1. itu tak jadi masalah kalau kita betul2 jadualkan apa yang kita nak buat kan deno...harap2 tkde yang tertinggal...tk care dear

    ReplyDelete
  2. woaa siap checklist lagi tu. have a safe journey to KL ^^

    ReplyDelete
  3. syabas ... deno mmg cool . Semoga segalanya berjalan lancar semasa travel nanti ...

    ReplyDelete
  4. senarai checklist mmg penting kan deno

    ReplyDelete
  5. ingatkan checklist barang2 nak dibawak balik kg.. beraya :P

    semoga selamat sampai ye :)

    ReplyDelete
  6. bagus jugak buat checklist nanti tak laa barang-barang laa tertinggal :) . . Deno pergi KL pergi jalan-jalan ye ? Selamat bercuti

    ReplyDelete
  7. PASTIKAN TIADA YANG TERTINGGAL..

    ReplyDelete
  8. Wah nak gi jalan.
    Nak ikut!
    haha..

    ReplyDelete
  9. checklist tu penting..takda tertinggal apa-apa nanti..

    ReplyDelete
  10. Oooo..nk ke KL yer, take care dear!

    ReplyDelete
  11. nak dtang KL..safe journey Deno..tulah penting checklist utk elak barang tertinggal

    ReplyDelete
  12. pengalaman mematangkan Deno...:)

    ReplyDelete
  13. Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

    ReplyDelete
  14. semoga sihat selalu kak deno:)
    kak deno,anda ditag http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/07/http4.html
    ^_^

    ReplyDelete
  15. owh..letak dalam kotaklah barang2 deno tu kan.susun elok2. senang nak ambik

    ReplyDelete
  16. Salam

    dAh try madu dan habatusauda? tRy la ..

    deno, sy sle mcm awak juga .. DAh hampir 2tahun sy amal ..
    aLhamdulillah. RAsanya inilah ubat paling mujarab utk sle ( kalau tak sembuh pun xpe la kot, yg penting bdn bertenaga, xde lesu2 dan xde sakit2. pEning n selsema sikit2 ada la. tu pun kejap je ..
    tRy ye ;-)

    SHarumkama
    (Saya tak jual madu, cuma nak kongsi ilmu)

    ReplyDelete
  17. owhhh..xpelh =) yg pntg sihat2..bnykkn bersabar wlaupun susah sikit..

    ReplyDelete
  18. owhhh..xpelh =) yg pntg sihat2..bnykkn bersabar wlaupun susah sikit..

    ReplyDelete
  19. happy holiday sis ^^
    jgn lupa ole2..hihi

    ReplyDelete
  20. Datang KL? wah..kalau dapat jumpa Deno kan best..boleh bersua muka.. :)

    Dah siap bawa sume peralatan nk ke KL ke?

    ReplyDelete