Futurama? What Da.... - Dayang Deno

19.7.13

Futurama? What Da....


Deno nak lukis karipap tadi...

Tiba-tiba kak hanna.. "lukis futurama ke?" dan deno blur, futurama? apakah? kak hanna suruh google, rupa-rupanya cerita tu.... cerita kartun futurama. Seingat deno la, deno tengok sekali je kot sepanjang hidup deno 24 y.o nih.. :p




p/s: saya minat kartun sailormoon dan dragon ball zaman kanak-kanak ribena.. anda?



23 comments:

  1. dulu along kita suka tgk futurama! hehehehe. lejen ni!

    ReplyDelete
  2. Heee dulu sy pun selalu tgk Futurama walaupun lawak dia kotor sikit (sbb tu kot tayang lewat2) Haha..

    ReplyDelete
  3. Futurama? Haa..kartun zaman akak kecil2 dulu..hehe.

    ReplyDelete
  4. dulu2 waktu sekolah rendah selalu tgk futurama kat tv3. tapi cite ni selalu time midnight kan.

    p/s: saya minat sailormoon jugak :D hehe

    ReplyDelete
  5. minat gak dengan dragon ball...Super Saiya hehehehe...singgah ziarah...Selamat bersahur

    ReplyDelete
  6. cik deno 24?? baru tau.. awet muda la cik deno ni.. hehehe

    saya suke tgk cite kartun.. mcm2 suka, tak mampu nak list.. hehehe

    ReplyDelete
  7. tak pernah tengok pun kartun tu

    ReplyDelete
  8. akak tak minat katun2 gitu...akak suka katun princess tu...barbie ke..heheh

    ReplyDelete
  9. dlu suke tgk kartun doraemon..hihi

    ReplyDelete
  10. akak tak pernah tengok pun...mybe kids lebih advance kot cite-cite nie..

    ReplyDelete
  11. salam..deno..
    masa kanak2 akak suka doraemon. Dah tua2 ni akak suka tgk shinchan dan upin ipin haha.. anak tengok, jadi maknya pun tgok.. :)

    ReplyDelete
  12. fae dulu suka tgk kartun doraemon hihi

    ReplyDelete
  13. mcm penah tengok je katon ni..hurmm suka tgk popye ngn ogy the cockroach hehe

    ReplyDelete
  14. akak paling suka conan....lagi satu suka oggy & coachcroches...

    ReplyDelete
  15. first time dgr nama kartun tu..hek3..

    ReplyDelete
  16. jarang tgk futurama..suka lg sailormoon

    ReplyDelete
  17. Futurama? Tak pernah dengar pun. Hehe. Atul minat Doraemon je. :D

    ReplyDelete
  18. tetap suka tgk lonely tunes dgn woody wood pecker

    ReplyDelete
  19. futurama ? ta penah denga pun. hehe

    ReplyDelete
  20. futurama ? ta penah denga pun. hehe

    ReplyDelete
  21. saya xtau pulak kartun ni . hehe :)

    ReplyDelete
  22. fUTURMA ? eRM jarang dengarlah .. huhuhu

    ReplyDelete