Hospital Berhantu? #3 - Dayang Deno

26.7.13

Hospital Berhantu? #3

Cerita hantu hospital lagi...

Deno dah selalu sangat tinggal di hospital.. dah biasa kalau terasa perkara-perkara pelik..

Deno suka sangat pergi toilet pukul 2-3 pagi.. entah kenapa  perut waktu tu la nak meragam.. kadang2 terkejut pagi2 buta.. semua dah tido.. kadang2 kakak nurse pun dah terlena kat kaunter tu.. kesian semua kakak2, penat....

Kisah ni baru lagi, tahun lepas semasa deno masuk wad sebulan tu..deno tak dapat tidur satu malam tu... last2 deno mengantuk juga pukul 1 pagi, tapi memang habit sebelum tido mesti nak gosok gigi walaupun pukul 8malam tu dah gosok gigi.. Dengan mata ngantuk tahap cipan, deno jalan sorang-sorang masuk toilet, tak kejut pun ma.. deno tak takut sebab dah biasa duk hospital, mana2 deno pergi pun dah biasa..

Tapi kenapa la malam tu rasa seram sejukkkkk je.. Mata deno dah melilau kiri kanan, takde orang dalam toilet.. Tiba2 jantung dupdapdupdap laju semacam je, tiba2 je ada angin kuat... deno gosok gigi cepat2! Rasa macam ada orang tapi takde.. Makin cepat gosok gigi kumur2 berlari pegi kat katil, kejut ma sebab rasa takut sangat2! Tak pernah rasa takut macam tu.. Last2 tertidur juga.....


bersambung...


p/s: nanti deno sambung eh?  scary kalau ingat balik... err


17 comments:

  1. wah... ada sambungan ye???hehehe

    ReplyDelete
  2. woaaa Nad baca pun jantung da berdegup keke

    ReplyDelete
  3. Sambunglah kak Deno ,nk tau ni .Asma' suka baca kisah seram-seram ni .

    ReplyDelete
  4. Deno, nnt emel alamat rumah ya. Dalam entri tu ada typo error. emel akak ainim86@gmail.com

    ReplyDelete
  5. selalunya kalau kita rasa seram sejuk tu mesti 'benda' tu ada disekitar kawasan tu

    ReplyDelete
  6. ei..seram..kalau akak memang tak de la nak ke tandas lewat2 malam gitu..

    ReplyDelete
  7. even kat rumah pun akak takut nak pi bilik air pepagi buta tu deno...cepat2 buat sambungannya...tk care

    ReplyDelete
  8. SUSPEN NI.. NAK TAHU SAMBUNGANNYA...

    ReplyDelete
  9. ish,beraninya kak deno,pergi tandas kul 2-3pagi kat hospital ^_^

    ReplyDelete
  10. aik..bersambung pulak..tgh syok baca ni..hehe

    ReplyDelete
  11. jjantung akak dah dupdap2 tetibe bersambung haih...cepat sambung deno..tak sabar ni...hehe

    ReplyDelete
  12. he3..siap bersambung lg 2 =) sy pn xbrani jgak..sbb hospital ni mnkutkn je..sbb ramai yg dh mninggal..gelap pula 2..kui3

    ReplyDelete
  13. deno duk hospital kat mne ye ?
    hospital besr KT ke ?

    ReplyDelete
  14. Sebab tu Atul takut duduk hospital. Bila malam je, mesti susah nak tido.

    ReplyDelete
  15. duduk asrama pun same. klau terase ade yg memerhati tak kisah sangt, jgn ternampak dah le! hehe..

    ReplyDelete