Kad Raya Dah Siap - Dayang Deno

20.7.13

Kad Raya Dah Siap


Ada 10 kad raya  untuk pengomen tegar blog dayangdeno untuk bulan julai .. Deno buat simple sangat2.. tapi disebabkan tak malu nak bagi jugak! ^^



p/s: pejam celik pejam celik, dah 12 Ramadhan :)

36 comments:

  1. Simple but cute >_< rajinnyaaaaaaaaaaaa ...

    ReplyDelete
  2. Comel nyaa. kita nanak . hehe :)

    ReplyDelete
  3. lawanyaaa nakkkk :D

    selamat berbuka Deno

    ReplyDelete
  4. Simple Deno tu sangat comell!!

    ReplyDelete
  5. Wahh,comelnya! Untung siapa yang dapat. :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya kalau Sis dapat kad raya Deno

    ReplyDelete
  7. comelnya kad...nak satu hehehehe

    ReplyDelete
  8. comel.. nak.. ngan muka x malu akak nak jugakkkk

    ReplyDelete
  9. wah ! comel giler :D nak nak >_< simple but nicee

    ReplyDelete
  10. wah comelnya...alah nak jugak nak jugak..tahniah kepada semua pengomen tegar tu nanti he3.

    ReplyDelete
  11. Comelnya....nk kna selalu komen blog sis lepas ni...

    ReplyDelete
  12. waa cutenyer deno...bertuah saper yang dapat kad tu...

    ReplyDelete
  13. wah!!
    Siakah gerangan para pengomen tegar tersebut?

    ReplyDelete
  14. wah!!
    Siakah gerangan para pengomen tegar tersebut?

    ReplyDelete
  15. wah,bertuah sapa jadi pengomen tegar blog ni...saya jarang mengomen...ehehe

    ReplyDelete
  16. SIAPALAH GERANGAN YANG DAPAT KAD RAYA TU.. :)

    ReplyDelete
  17. salam singgah Deno, macam terkilan la pcl nak dapat kad raya tahun ni..huhu.. xpa2 , cantik deno buat sendiri ea kad2 tu...?

    ReplyDelete
  18. Bertuahnya orang tu. Siapalah yang dapat nanti.

    ReplyDelete
  19. nak jgak deno..hmmm..hehe..^_^

    ReplyDelete
  20. waa cantik ap~nak2 jugakk..hukhuk

    ReplyDelete
  21. ala untung la saper dapat..
    kak dayah dah tak serajin dulu..

    mana mana blog pun akak dah jarang komen.. kadang baca je..

    :)

    sesekali dapat masa bw.. baca mana yg sempat je..

    ReplyDelete
  22. tak dapat kad raya, dapat biskut raya pun jadi la deno.. kah3. <-- dengan muka tak malu gak ni.

    *lambatnya nak dapat rasa nikmat makan kuih raya =3=*

    ReplyDelete
  23. cantik =) bt la byak2..mn thu kot2 boleh jual he3

    ReplyDelete