Kad Raya Untuk Pengomen Tegar - Dayang Deno

11.7.13

Kad Raya Untuk Pengomen Tegar

First time buat kad raya sendiri ^^

Buat sekejap je, idea pun idea yang spontan sebab nak cepat untuk dicetak... hihik.. okey tak? rasa macam kesian je kad raya ni sebab sangat simple.. :p

Kad raya ini untuk pengomen tegar blog DayangDeno bagi bulan Ramadhan ... jadi rajin2 komen ya... :)



p/s: nak buat juga walaupun biasa2 sahaja.. hehe ^^



25 comments:

  1. Wuuu bestnye nak jd pengomen tegar lah

    ReplyDelete
  2. AGAK-AGAKNYA SAYA NI PENGOMEN TEGAR TAK? :)

    ReplyDelete
  3. Walaupun bg Deno biasa tapi ia luar biasa pada penerima.. :)

    Bg akak kad tu sekiut Deno :D

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dah kreatif, mcm2 dpt buat. selamat berpuasa deno.

    ReplyDelete
  5. Comel.. Dan saya suka style lukisan msjid tu. Warnanya cntik

    ReplyDelete
  6. rajinnyaaaaa =) cntik+sempoi ^^

    ReplyDelete
  7. sapelah yg bertuah 2 =) ape pn thniah la utk mereka nnti..cntik kad raya 2..kreatif je..ada bunyi2 lagu raya x?? he3

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. comelnya doodle. buat sendiri ye. kreatif sangat!

    ReplyDelete
  9. santekla....ala drpd kite ni tatu lgsung nak buat huhu
    slm ramadhan deno:)

    ReplyDelete
  10. Wah.bestnya kalau saya dapat kad raya Deno

    ReplyDelete
  11. lawa design kad raya akak denoo hihi..

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa ^^ nak jadi pengomen tegar bulan ramadhan jugakk !!

    ReplyDelete
  13. harap2 ada rezeki abg remy .....

    ReplyDelete
  14. pandai akak buat kad raya :)

    ReplyDelete