Melukis Dalam Wad - Dayang Deno

15.7.13

Melukis Dalam Wad

Dulu2 lukis guna pensil je..

Penuh satu buku dengan lukisan.. macam-macam watak..

Dulu kan, deno selalu masuk wad.. tinggal di wad pula lama, jadi deno isi masa dengan melukis^^ Habis je sketch book, beli baru.. Gambar yang deno lukis siap ada tergantung di dinding Wad KK1 Institut Pediatrik lagi... hihi.. masih ingat gambar kartun katak hijau yang berkahwin! ekekek :p

Bila dalam wad, macam-macam imaginasi datang.. walaupun tangan ada branula, melukis mesti jadi satu kemestian.. seronok! Dapat lupakan kesedihan :')

Sekarang dah ada teknologi... belajar slow2 akhirnya jadilah hasil macam sekarang..


p/s: ehem awak, teringat waktu kita buat art sama2 dulu kan.. rindu nak melukis dengan awak..:') btw, cepat2 tau sambung update cerita awak kat london! amigosh!   


22 comments:

  1. Assalamualaikum, semoga cepat sembuh ya :)

    ReplyDelete
  2. Gambar katak tu dah ada orang ambil bawa balik... hehe..

    Suka tengok doodle2 akak.. Comell!

    ReplyDelete
  3. pandai nyer.. fiza mmg kagum salute individu yg ader skil melukis nie..

    ReplyDelete
  4. Rindu jugak :') Start tu kita jadi makin rapat.. ambil exam Seni pun sama-sama kan? Hehe saya lukis sotong kurita :p InsyaAllah nnt sy update :)

    ReplyDelete
  5. melukis mmg dpat tenangkn fikiran =) smoga sihat2 selalu..smile always

    ReplyDelete
  6. Cute...Dik moga cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  7. wahhh.. memang deno berbakat dalam lukisa..

    ReplyDelete
  8. Comel lukisan Deno. Boleh share tak tutorial Deno buat doodle tu...takpun, kalau nak minta Deno buat camane ye?

    ReplyDelete
  9. betul gak . drp x buat apa2 kan boring . at least ada la hasilkan sesuatu kan ...

    ReplyDelete
  10. untung laa pandai lukis... hihi

    ReplyDelete
  11. duduk wad tak menghalang untuk melukis. Teruskan melukis :D

    ReplyDelete
  12. kalau anak bongsu kak lea tengok ni,mau dia tak bagi tukar page lain..sure dia suruh bookmark page despicable ni he3..

    ReplyDelete
  13. Atul tak minat melukis. Tengok orang lain melukis, rasa jealous je. Nak jugak pandai melukis!

    ReplyDelete
  14. comel..... jaga diri elok2 deno...

    ReplyDelete
  15. comel jea dgn kopiah nye . hehe

    ReplyDelete
  16. Nnti sis tunjuklh hasil lukisan y sis prnh lukis...

    ReplyDelete
  17. cute doodle ..same macam tuan yang lukis nye...huhuhu

    ReplyDelete